مقاله مطالعه آهنگ یخبندان قطره های باران در اثر هسته بندی ناهمگن(در منطقه گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه آهنگ یخبندان قطره های باران در اثر هسته بندی ناهمگن(در منطقه گیلان) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه آهنگ یخبندان قطره های باران در اثر هسته بندی ناهمگن(در منطقه گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آهنگ یخبندان قطره های باران در اثر هسته بندی ناهمگن(در منطقه گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه آهنگ یخبندان قطره های باران در اثر هسته بندی ناهمگن(در منطقه گیلان) :

تعداد صفحات :۱۱

مطالعه هسته بندی یخبندان ناهمگن یکی از مهم ترین زمینه های مطالعات هواشناسی در خلال ۲۰ سال اخیر که مورد توجه دانشمندان فیزیک ابر قراردارد.گرچه پیشرفت هایی دراین زمینه ها حاصل شده است هنوز هم ابهاماتی در مورد فرآیندهای هسته بندی وجود دارد.
در این پژوهش مدل بسگی دما- زمان آهنگ یخبندان نمونه باران هایی که از منطقه شمال کشور(گیلان) در خلال پاییز و زمستان ۱۳۷۹ تهیه شده با دستگاه های صفحه سرد و نخ ماهیگیری بررسی شده است.
غلظت هسته های یخبندان غوطه وری در ابرهای کومه ای و پوششی به ترتیب(۲۰/۴۴-۱۴/۳۱ ) و (۱۳/۸-۱۱/۹ ) بر آورد شده است.تعدادی این هسته ها با آنچه پژوهشگران دیگر از جمله والی(۱۹۹۴ ) کویر و لاوسون(۱۹۸۴) و راجرز و یو (۱۹۹۶) به دست آورده اند مطابقت دارد.غلظت هسته های به دست آمده از مقادیر فراروری که از پژورژه های مختلف باروری ابر منتج شده فاصله زیادی دارد.بنابراین ابرهای منطقه گیلان دارای پتانسیل بارورسازی خوبی هستند.این نتایج می تواند اطلاعات ارزشمندی را در شناخت سیستم های ابری منطقه مورد مطالعه و پیش بینی میزان موفقیت آمیز بودن باروزسازی آنها را در اختیار پژوهشگران فیزیک ابر قرار دهد.
قبل از انجام هر گونه پروژه بارورسازی مصنوعی ابرها انجام آزمایش های زمینه ای لازم و ضروری است تا هزینه های گزافی که صرف بارورسازی ابرها می شود اتلاف نگردد.
انجام این آزمایش ها با صرف هزینه اندک نه تنها باعث کاهش ضریب اقتصادی هزینه در پروژه های کارای بارورسازی ابر می شود.بلکه خطر سقوط هواپیمای تحقیقاتی درون ابر را نیز کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.