مقاله بررسی روند نفوذپذیری و مقایسه آن با حالت حذف لایه سطحی در عرصه پخش سیلاب آبخوان سبزوار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند نفوذپذیری و مقایسه آن با حالت حذف لایه سطحی در عرصه پخش سیلاب آبخوان سبزوار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند نفوذپذیری و مقایسه آن با حالت حذف لایه سطحی در عرصه پخش سیلاب آبخوان سبزوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند نفوذپذیری و مقایسه آن با حالت حذف لایه سطحی در عرصه پخش سیلاب آبخوان سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند نفوذپذیری و مقایسه آن با حالت حذف لایه سطحی در عرصه پخش سیلاب آبخوان سبزوار :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پروژه پخش سیلاب آبخوان دشت سبزوار – داورزن در راستای مهار سیلاب و همچنین تغذیه سفره های آب زیر زمینی منطقه با توجه به کمبود آب قنوات، چاه های عمیق کشاورزی پایین دست و بخصوص وجود مجتمع چاههای شرب شهرستان که شامل ۱۶ حلقه می باشد و ازسه طرف جنوب، شرق و غرب مورد هجوم و پیشروی آبهای شور که متاثر از اراضی دشتهای سیلابی و رودخانه ای انجام یافته است. یکی از موارد مهمی که قبل، حال و بعد از اجرای پخش سیلاب بایستی همیشه مدنظر باشد وضعیت نفوذپذیری می باشد . که هدف اصلی این تحقیق نیز می باشد به منظور تعیین روند نفوذپذیری در عرصه پخش سیلاب آبخوان سبزوار اقدام به تعیین نفوذپذیری با استفاده از استوانه های مضاعف بروش مثلثی گردید عرصه انتخاب شده جهتعملیات پروژه پخش سیلاب در تیپ اراضی واریزه های بادبزنی شکل سنگیزه دار قرار دارد. در این بررسی اراضی مورد نظر اجرای آبخوان به دو تیپ از نظر نفوذپذیری تقسیم می گردد. الف اجزای واحد اراضی ۸۱۱ که دارای نفوذپذیری ۱۱۰ میلی متر در ساعت قبل از حذف ب اجزای واحد اراضی ۸۲۱ که دارای نفوذپذیری ۹۵ میلی متر در ساعت قبل از حذف می باشد.
نتایج حاصله از بررسی انجام شده بیانگر این واقعیت است که پس ازحذف لایه ۲۰-۰ سانتیمتری از سطح خاک و مقایسه آن با قبل از حذف روند نفوذپذیری بطور متوسط بشرح ذیل تغییر نموده است. در اراضی ۸۱۱ از ۱۱۰ به ۲۷۰ و اراضی ۸۲۱ از ۹۵ به ۵۰۰ میلی متر در ساعت افزایش یافته است. نمودارهای ۱ الی ۶ افزایش سرعت نفوذ را بعد از حذف لایه رسوب نشان می دهد. نتیجه اینکه رسوب فوق سرعت نفوذ را کاهش داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.