مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز :

تعداد صفحات :۱۲

برای مقایسه اثر روشهای مختلف کشت بر خصوصیات عملکرد گیاه پیاز یک آزمایش فاکتوریل شامل سه روش کشت (بذر، نشاء و سوخجه) و دو رقم پیاز (آذرشهر و سفید کاشان) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. در هر رقم تأثیر روشهای کشت بر عملکرد و کیفیت محصول معنی دار بود. عملکرد رقم آذرشهر در روش کشت سوخچه ها حدود ۳۰ درصد بیشتر از روش کشت بذر بود. در رقم سفید کاشان بیشترین عملکرد از روش کشت نشاء حاصل شد ولی تفاوت آن با دو روش دیگر معنی دار نبود (۰۵/۰ >P). تفاوت درصد کاهش وزن سوخ ها در انبار معنی دار بود. در رقم آذرشهر کمترین آن مربوط به کشت بذر و بیشترین آن مربوط به کشت نثاء بود. در رقم سفید کاشان مقدار درصد کاهش رزن در روش کشت نشاء کمترین و بیشترین آن مربوط به کشت بذر بود. بیشترین درصد ماده خشک در رقم آذرشهر از کشت بذر ولی در رقم سفید کاشان بیشترین درصد ماده خشک مربوط به روش کشت سوخچه ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.