مقاله پهنه بندی خشکسالی اقلیمی در حوزه مارون با استفاده از شاخص آماری SIAP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی خشکسالی اقلیمی در حوزه مارون با استفاده از شاخص آماری SIAP دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی خشکسالی اقلیمی در حوزه مارون با استفاده از شاخص آماری SIAP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی خشکسالی اقلیمی در حوزه مارون با استفاده از شاخص آماری SIAP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی خشکسالی اقلیمی در حوزه مارون با استفاده از شاخص آماری SIAP :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

خشکسالی پدیده ای اجتناب ناپذیر می باشد، که اکثر نقاط دنیا با آن روبرو هستند.خشکسالی یکی از بلایای طبیعی است که خسارات فراوانی را انسان و اکوسیستم های طبیعی وارد می آورد، و با دیگر حوادث از قبیل سیل، طوفان، زلزله و … متفاوت می باشد. عمده این تفاوت ها در تاثیر تدریجی خشکسالی طی یکدوره نسبتا طولانی، عدم تعیین دقیق زمان شروع و خاتمه آنو وسعت جغرافیایی آن می باشد. از طرف دیگر عدم تعریف دقیق و قابل قبول جهانی از پدیده خشکسالی بهپیچیدگی و سردرگمی بررسی آن افزوده است. خشکسالی ابتدا با کمبود بارندگی حادث میشود، بنابراین بارش عمده ترین پارامتری است که در تعریف خشکسالی بکار می رود و کمبود یا فقدان آن آستانه رخداد خشکسالی می باشد. برای پایش خشکسالی از سوی محققین در سراسر دنیا روش های مختلفی پشنهاد شده است. یکی از این روش ها که در تحقیق حاضر مورد استفاده قرار گرفته است، شاخص (Standard Index of Annual Precipiation)SIAP می باشد.
دراین تحقیق با استفاده از آمار بارندگی ایستگاه های باران سنجی وزارت نیرو که داری دوره آماری مناسسب بودند، شاخص خشکسالی درحوزه آبریز مارون در جنوب غرب ایران تعیین شد. بدین منظور ابتدا آمار بارندگی مورد تصحیح، تکمیل و تطویل قرار گرفت، و آزمون صحت همگنی داده ها به ران تست (Run Test) انجام شد. پس از آن شاخص SIAP برای کلیه ایستگاه ها تعیین شد و بر اساس نتایجحاصله سالهای معرف خشک، نرمال و تر برای کل حوزه انتخاب گردید. در انتها با استفاده از روشهای سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و زمین آمار (Geostatic) خشکسالی در منطقه پهنه بندی شد و نواحی با ریسک بالای خشکسالی مشخص شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.