تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

به منظور ارزیابی تاثیر شوری و دما بر ویژگی های جوانه زنی بذرهای بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) آزمایشی در دماهای ۲۰، ۲۳، ۲۵، ۲۷، ۳۰ و ۳۲ درجه سلسیوس و پتانسیل های شوری ۰، ۰.۲-، ۰.۴-، ۰.۶- و ۰۰.۸- مگاپاسکال در آزمایشگاه بذر پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۳ به صورت آزمایش تجزیه مرکب در قالب طرح کامل تصادفی در چند مکان انجام گرفت. در هر سطح دمایی با افزایش غلظت نمک از جوانه زنی کاسته شد. حد آستانه تحمل به شوری جوانه زنی بذر بادرنجبویه، ۰.۱۳۲- مگاپاسکال برآورد شد. برای به دست آوردن دماهای مهم (کاردینال) جوانه زنی از مدل دوتکه ای استفاده شد. دمای کمینه (پایه)، دمای بهینه (مطلوب) و دمای بیشینه (سقف) برای جوانه زنی بذر بادرنجبویه در شرایط نبود تنش شوری به ترتیب ۱۷.۳۰، ۳۰.۹ و ۳۵ درجه سلسیوس به دست آمدند. منحنی واکنش دمای کمینه در مقابل پتانسیل شوری آب روند خطی افزایشی نشان داد و از میزان ۱۷ درجه سلسیوس (شاهد) به حدود ۲۳ درجه سلسیوس (۰.۸- مگاپاسگال) رسید. با افزایش شوری، میزان دمای کمینه، دمای بهینه و شمار ساعت زیستی (بیولوژیک) لازم برای جوانه زنی افزایش یافت. بنابر نتایج به دست آمده، گیاه بادرنجبویه در مرحله جوانه زنی به تنش شوری حساس است.

کلید واژه: آستانه تحمل به شوری، پتانسیل آب، دماهای مهم، سدیم کلرید، مدل دوتکه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.