بررسی شیوع سوء تغذیه و رابطه آن با عفونت، جوش نخوردن و تاخیر در جوش خوردن در بیماران ارتوپدی مراجعه کننده به بیمارستان باهنر کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع سوء تغذیه و رابطه آن با عفونت، جوش نخوردن و تاخیر در جوش خوردن در بیماران ارتوپدی مراجعه کننده به بیمارستان باهنر کرمان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع سوء تغذیه و رابطه آن با عفونت، جوش نخوردن و تاخیر در جوش خوردن در بیماران ارتوپدی مراجعه کننده به بیمارستان باهنر کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع سوء تغذیه و رابطه آن با عفونت، جوش نخوردن و تاخیر در جوش خوردن در بیماران ارتوپدی مراجعه کننده به بیمارستان باهنر کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع سوء تغذیه و رابطه آن با عفونت، جوش نخوردن و تاخیر در جوش خوردن در بیماران ارتوپدی مراجعه کننده به بیمارستان باهنر کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه جراحی ایران

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: سوءتغذیه یکی از معضلات و مشکلات اساسی به عنوان فاکتور زمینه ای در عوارض شکستگی ها مثل عفونت، جوش نخوردن و تاخیر در جوش خوردن، محسوب می شود که طبعا کشف و درمان آن باعث کاهش میزان جوش نخوردن و دیرجوش خوردن شکستگی ها و نیز پیشگیری و یا بهبود سریعتر عفونت های پس از درمان شکستگی ها می شود. این مطالعه نیز بدین منظور انجام شده است. مواد و روش ها: ما در یک مطالعه آینده نگر تمام نمونه ها را به روش سرشماری در روزهای شنبه و چهارشنبه در طول مدت مطالعه بین سال های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷جمع آوری کردیم که شامل بیماران ارتوپدی بستری شده در اورژانس بیمارستان باهنر کرمان جهت عمل جراحی ارتوپدی بودند. قد، وزن، ضخامت چین تریسپس، محیط عضلانی دور بازو و شرح حال و معاینه فیزیکی و نهایتا آزمایشات بیوشیمی، شمارش کامل سلول های خونی، آلبومین، میزان آهن خون، سدیمانتاسیون، CRP نیز برای بیماران انجام شد. پیگیری ۶ ماهه بیماران به صورت حضوری و تلفنی انجام می شد و در صورت ایجاد عارضه شکستگی ها این میزان افزایش می یافت. برای آنالیز آماری از ۱۶ SPSS و تست کای دو استفاده شد. یافته ها: در بین ۱۰۴ نفر بیمار، ۷۹ نفر (۷۶%) مرد و ۲۵ نفر (۲۴%) زن بودند که میانگین سنی آنها ۲۳±۳۴ سال بود. ۳۵ نفر مبتلا به سوءتغذیه بودند. تعداد کل بیماران جوش نخورده پس از پیگیری ۹ نفر شامل ۴ مورد در بیماران دچار سوءتغذیه و ۵ مورد در بیماران غیرسوءتغذیه، میزان تاخیر در جوش خوردن ۸ نفر شامل ۷ مورد (۲۰%) در بیماران دچار سوءتغذیه و ۱ مورد (۱.۴%) در بیماران غیرسوءتغذیه و موارد عفونت ۹ نفر شامل ۶ مورد (۱۷.۱%) در بیماران دچار سوءتغذیه و ۳ مورد (۴.۳%) در بیماران غیرسوء تغذیه بوده است. میانگین سنی در مبتلایان به سوء تغذیه ۲۳±۳۴ سال و در بقیه ۲۲±۳۵ سال بود. از نظر آماری رابطه معنی دار بین تاخیر در جوش خوردن و عفونت با سوءتغذیه وجود داشت (به ترتیب P=0.005 و P=0.023)، ولی بین سوءتغذیه و جوش نخوردن ارتباط آماری معنی داری یافت نشد (P=0.064). نتیجه گیری: با توجه به آمار نسبتا بالای سوء تغذیه شامل ۳۵ نفر (۳۳.۷%) در این مطالعه و باتوجه به اینکه از نظر آماری رابطه معنی دار بین عفونت و تاخیر در جوش خوردن و سوءتغذیه وجود دارد، می توان نتیجه گیری کرد که پیدا کردن بیماران سوءتغذیه قبل از عمل جراحی ارتوپدی و حمایت تغذیه ای می تواند از درصد موارد عفونت و تاخیر در جوش خوردن بکاهد.

کلید واژه: سوء تغذیه، جوش نخوردن، دیر جوش خوردن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.