تعیین دماهای کاردینال بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (.Mellissa officinalis L) در واکنش به دما و پتانسیل های مختلف آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین دماهای کاردینال بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (.Mellissa officinalis L) در واکنش به دما و پتانسیل های مختلف آب دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین دماهای کاردینال بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (.Mellissa officinalis L) در واکنش به دما و پتانسیل های مختلف آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین دماهای کاردینال بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (.Mellissa officinalis L) در واکنش به دما و پتانسیل های مختلف آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین دماهای کاردینال بذر گیاه دارویی بادرنجبویه (.Mellissa officinalis L) در واکنش به دما و پتانسیل های مختلف آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

به منظور ارزیابی تاثیر خشکی و دما بر سرعت جوانه زنی بذرهای بادرنجبویه آزمایشی در دماهای ۲۰، ۲۳، ۲۵، ۲۷، ۳۰ و ۳۲ درجه سلسیوس و پتانسیل های خشکی ۰، ۰.۲-، ۰.۴-، ۰.۶- و ۰.۸- مگاپاسکال در سه تکرار در آزمایشگاه بذر پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران (عرض جغرافیایی ۳۵ درجه و ۴۸ دقیقه شمالی و طول جغرافیایی ۵۰ درجه و ۵۹ دقیقه شرقی) در سال ۱۳۹۳ به صورت تجزیه مرکب در قالب طرح کامل تصادفی در چند مکان انجام گرفت. بنا بر نتایج جوانه زنی بادرنجبویه در دامنه گسترده ای صورت نمی گیرد، به طوری که جوانه زنی آن در گستره دمایی ۳۲-۲۳ درجه سلسیوس صورت گرفت. برای به دست آوردن دماهای مهم (کاردینال) از مدل های دندان مانند، دوتکه ای و بتا استفاده شد. بنا بر آماره های RMSE، ضریب تبیین (R2) و ضریب همبستگی (r) مدل دندان مانند نسبت به مدل های دیگر واکنش سرعت جوانه زنی به دما و پتانسیل آب را بهتر توصیف می کند. دمای کمینه، دمای بهینه کم، بهینه بیش و دمای بیشینه (سقف) برای جوانه زنی بذر بادرنجبویه در شرایط نداشتن تنش به ترتیب ۱۷.۳۱، ۳۰.۲۶، ۳۱.۱۵ و ۳۵ درجه سلسیوس به دست آمدند. شمار ساعت های زیستی برای جوانه زنی در پتانسیل های مختلف آب بین ۴۱ تا ۱۳۷ ساعت بود. شمار ساعت های زیستی به ازای یک واحد افزایش پتانسیل آب (مگاپاسکال) حدود ۹۶ ساعت کاهش یافت. از این فراسنجه ها و رابطه های به دستامده می توان برای پیش بینی زمان تا جوانه زنی و یا سبز شدن بادرنجبویه در شرایط عادی و دامنه گسترده ای از تنش خشکی استفاده کرد.

کلید واژه: بادرنجبویه، تنش خشکی، دماهای کاردینال، جوانه زنی، مدل های رگرسیونی غیرخطی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.