مقاله اجرای سیستم HACCP در صنایع پروتئینی (کنسروماهی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اجرای سیستم HACCP در صنایع پروتئینی (کنسروماهی) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اجرای سیستم HACCP در صنایع پروتئینی (کنسروماهی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اجرای سیستم HACCP در صنایع پروتئینی (کنسروماهی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اجرای سیستم HACCP در صنایع پروتئینی (کنسروماهی) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

سیستم HACCP مدیریت تضمین ایمنی غذاست که در سال ۱۹۶۰ میلادی توسط کمپانی پیلسبوری ارتش امریکا و سازمان فضایی ناسا به منظور بهبود تولید مواد غذایی سالم ابداع گردید. ناسا خواستار برنامه ای بودکه نواقص را به صفر رسانیده و ایمنی مواد غذایی مورد استفاده توسط فضا نوردان را تضمین نماید. پیلسبوری سیستم HACCP را بعنوان سیستمی که بتواند علیرغم به حداقل رسانیدن نمونه برداری و آزمایش فراورده های نهایی، ایمنی غذا را به بالاترین حد ارتقا دهد، معرفی نمود.
نحوه استفده از HACCP در خصوص مواد غذایی کنسرو شده کم اسید در سال ۱۹۷۴ در ایالات متحده توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و دارویی آمریکا تکمیل گردید و در سال ۱۹۸۵ آکادمی ملی علوم امریکا این سیستم را جهت حصول اطمینان از ایمنی غذا توصیه نمود. پس از آن بکارگیری آن توسط سایر ارگانهای رسمی نیز توصیه شد تا اینکه در سال ۱۹۹۱ کد کس غذایی (FAO-WHO) یک گروه کار آمد را مامور آموزش چگونگی استفاده از سیستم HACCP نمود که این مسئله موجب گسترش سیستم HACCP در تمام جهان گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.