بررسی تاثیر زمان کاشت بر روند پر شدن و عملکرد دانه در ژنوتیپ های گندم نان با استفاده از روش تجزیه آماری چندمتغیره در شرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر زمان کاشت بر روند پر شدن و عملکرد دانه در ژنوتیپ های گندم نان با استفاده از روش تجزیه آماری چندمتغیره در شرایط دیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر زمان کاشت بر روند پر شدن و عملکرد دانه در ژنوتیپ های گندم نان با استفاده از روش تجزیه آماری چندمتغیره در شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر زمان کاشت بر روند پر شدن و عملکرد دانه در ژنوتیپ های گندم نان با استفاده از روش تجزیه آماری چندمتغیره در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر زمان کاشت بر روند پر شدن و عملکرد دانه در ژنوتیپ های گندم نان با استفاده از روش تجزیه آماری چندمتغیره در شرایط دیم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی رابطه عملکرد دانه با صفات زراعی ژنوتیپ های گندم نان در زمان های مختلف کاشت در شرایط دیم، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در گنبدکاووس در سال های زراعی ۹۳-۱۳۹۱ اجرا شد. صفات مورد ارزیابی عبارت از: شمار سنبله در مترمربع، سرعت پر شدن دانه، دوره موثر پر شدن دانه، شمار دانه در سنبله، وزن هزاردانه، وزن دانه، عملکرد دانه، عملکرد زیستی و شاخص برداشت، بودند. تیمارهای زمان کاشت ۱۱ و۳۰ آذر، ۱۹ دی، ۸ و ۲۸ بهمن و ژنوتیپ های گندم نان شامل: گنبد، کوه دشت، کریم و رگه (لاین) های ۷ و ۱۶ بودند. نتایج نشان داد که میانگین عملکرد دانه از ۴۹۵۶ کیلوگرم در هکتار در سال اول به ۲۸۳۳ کیلوگرم در هکتار در سال دوم (۴۳ درصد) کاهش یافت. عملکرد دانه بالاترین همبستگی مثبت و معنی دار را به ترتیب با عملکرد زیستی (r=0.97**) و مدت پر شدن دانه (r=0.93**) داشت. نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام جلورونده نشان داد که عملکرد زیستی و شاخص برداشت، بیش از ۹۹ درصد از تغییرپذیری عملکرد دانه را در گام اول توجیه کردند که نشان دهنده اهمیت بالای آن ها در عملکرد دانه است. دوره پر شدن دانه از راه عملکرد زیستی با عملکرد دانه رابطه معنی داری داشت. دوره پر شدن دانه و عملکرد زیستی نقش موثری را در افزایش عملکرد داشتند و بنابراین می توانند در گزینش رقم ها و رگه های مناسب گندم دیم استفاده شوند.

کلید واژه: تجزیه علیت، دوره پر شدن دانه، روز- درجه رشد، رگرسیون گام به گام و گندم نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.