استفاده از الگوریتم تلفیق تصاویر برای افزایش صحت برآورد رسوب دهی در مدل WaTEM/SEDEM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز درکش)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از الگوریتم تلفیق تصاویر برای افزایش صحت برآورد رسوب دهی در مدل WaTEM/SEDEM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز درکش) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از الگوریتم تلفیق تصاویر برای افزایش صحت برآورد رسوب دهی در مدل WaTEM/SEDEM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز درکش)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از الگوریتم تلفیق تصاویر برای افزایش صحت برآورد رسوب دهی در مدل WaTEM/SEDEM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز درکش)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از الگوریتم تلفیق تصاویر برای افزایش صحت برآورد رسوب دهی در مدل WaTEM/SEDEM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز درکش) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت منابع آب و خاک

تعداد صفحات :۱۶

امروزه آگاهی از میزان فرسایش خاک یکی از بخش های مهم در مدیریت جامع حوزه های آبخیز است. با توجه به عدم وجود آمار و اطلاعات کافی مربوط به دبی آب و رسوب در حوزه های آبخیز، میزان فرسایش خاک با استفاده از مدل های کاربرپسند و فناوری های نوین برآورد می شود. هدف از انجام این تحقیق بررسی و برآورد میزان فرسایش و رسوب حوزه آبخیز درکش استان خراسان شمالی با استفاده از مدل WaTEM/SEDEM و بهره گیری از قابلیت های GIS، RS و الگوریتم ادغام تصاویر است. ابتدا با استفاده از الگوریتم Gram-Schmidt برای تلفیق تصاویر چندطیفی لندست ۷ و ۸ با تصاویر پانکروماتیک و از دو دوره تصویر ماهواره ای با اختلاف زمانی ۱۲ ساله (۲۰۰۳ و ۲۰۱۵) با مقیاس ۱:۲۵۰۰۰ نقشه عامل مدیریت زراعی مطابق با نقشه های کاربری اراضی منطقه تهیه شد. سپس نقشه سایر عوامل ورودی مدل با استفاده از نرم افزارهای ArcGIS و ENVI تهیه و مدل اجرا گردید و میزان فرسایش و رسوب برای حوزه مورد مطالعه در مقیاس ۱:۲۵۰۰۰ و همچنین با استفاده و بدون استفاده از الگوریتم ادغام تصاویر برآورد و با مقادیر مشاهده ای مقایسه گردید. مقایسه داده های رسوب مشاهداتی در حوزه آبخیز درکش با مقادیر برآورد شده نشان داد که نقشه نهایی طبقه بندی فرسایش حاصل از اعمال الگوریتم تلفیق تصاویر بهتر و دقیق تر قادر به شناسایی نقاط حساس به خطر فرسایش است. با توجه به یافته های پژوهش حاضر، کارایی بالای مدل WaTEM/SEDEM در برآورد تولید رسوب اثبات و مشخص شد که اعمال الگوریتم تلفیق تصاویر منجر به افزایش صحت نتایج مدل می شود.

کلید واژه: تصاویر پانکروماتیک، تصاویر چند طیفی، فرسایش خاک، نسبت تحویل رسوب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.