تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC) دو نوع عصاره گیاهی بر استرپتوکوک های عامل پوسیدگی دندان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC) دو نوع عصاره گیاهی بر استرپتوکوک های عامل پوسیدگی دندان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC) دو نوع عصاره گیاهی بر استرپتوکوک های عامل پوسیدگی دندان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC) دو نوع عصاره گیاهی بر استرپتوکوک های عامل پوسیدگی دندان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین حداقل غلظت مهاری (MIC) دو نوع عصاره گیاهی بر استرپتوکوک های عامل پوسیدگی دندان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: پوسیدگی دندان از بیماری هایی است که شیوع بالا در جهان دارد. استفاده از مواد گیاهی برای پیشگیری و درمان این بیماری به دلایل مختلف از جمله افزایش مقاومت باکتری ها به آنتی بیوتیک ها، هزینه بالا و اثرات نامطلوب بعضی از مواد شیمیایی استفاده شده در دندانپزشکی مورد توجه قرار گرفته است. این مطالعه با هدف بررسی تعیین اثر ضد میکروبی عصاره الکلی فلفل دلمه ای قرمز، پوست و کلاهک بادمجان بر استرپتوکوک های پوسیدگی زا انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه آزمایشگاهی، اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی فلفل دلمه ای قرمز، پوست و کلاهک بادمجان بر روی مهم ترین استرپتوکوک های عامل پوسیدگی دندان شامل استرپتوکوکوس موتانس، استرپتوکوکوس سوبرینوس و استرپتوکوکوس سنگوئیس به روش میکروتیتر پلیت برای تعیین (MIC) Minimum Inhibitory Concentration حداقل غلظت ممانعت از رشد) انجام گرفت. نتایج توسط آزمون واریانس یک طرفه در نرم افزار Prism 5 Graph Pad تجزیه و تحلیل شد (P<0.05).یافته ها: میزان MIC در مورد فلفل دلمه ای و پوست بادمجان برای استرپتوکوکوس موتانس (SD=0.052) 250mg/ml و برای استرپتوکوکوس سوبرینوس و استرپتوکوکوس سنگوئیس ۱۲۵ mg/ml (SD=0.159) و در مورد کلاهک بادمجان برای استرپتوکوکوس موتانس و استرپتوکوکوس سوبرینوس ۵۰۰ mg/ml (SD=0) و استرپتوکوکوس سنگوئیس ۱۲۵ mg/ml (SD=0.159) به دست آمد.نتیجه گیری: این پژوهش نشان داد عصاره های گیاهی فلفل دلمه ای و پوست و کلاهک بادمجان اثرات ضد میکروبی مطلوبی بر روی هر سه سویه استرپتوکوک عامل پوسیدگی دندان دارند.

کلید واژه: پوسیدگی دندان، حداقل غلظت مهاری، فلفل دلمه ای، بادمجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.