تاثیر یک دوره تمرین طناب زنی بر سطوح آنزیم پاراکسوناز-۱، مقاومت انسولینی و نیم رخ لیپیدی در دختران غیرفعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر یک دوره تمرین طناب زنی بر سطوح آنزیم پاراکسوناز-۱، مقاومت انسولینی و نیم رخ لیپیدی در دختران غیرفعال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر یک دوره تمرین طناب زنی بر سطوح آنزیم پاراکسوناز-۱، مقاومت انسولینی و نیم رخ لیپیدی در دختران غیرفعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر یک دوره تمرین طناب زنی بر سطوح آنزیم پاراکسوناز-۱، مقاومت انسولینی و نیم رخ لیپیدی در دختران غیرفعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر یک دوره تمرین طناب زنی بر سطوح آنزیم پاراکسوناز-۱، مقاومت انسولینی و نیم رخ لیپیدی در دختران غیرفعال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: پاراکسوناز- ۱ از مهمترین آنزیم های حذف کننده رادیکال های آزاد و از محافظ های اصلی لیپوپروتیین در برابر ترکیبات اکسید کننده می باشد. هدف این مطالعه بررسی تاثیر هشت هفته تمرینات طناب زنی بر سطوح آنزیم پاراکسوناز- ۱ (PON1)، مقاومت انسولینی و نیم رخ لیپیدی در دختران غیرفعال بود.روش بررسی: این مطالعه نیمه تجربی از آذر تا بهمن ماه ۱۳۹۵ در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان شهرستان تبریز انجام شد. در این مطالعه ۲۰ دختر دارای اضافه وزن و چاق غیرفعال ۲۰ تا ۲۵ سال به صورت آزمودنی های در دسترس انتخاب و به طور تصادفی در گروه های تمرین (۱۰ نفر) و کنترل (۱۰ نفر) قرار گرفتند. پروتکل تمرین شامل طناب زنی به مدت هشت هفته، چهار روز در هفته و دقیقه هر جلسه بود. نمونه های خونی جهت ارزیابی سطوح آنزیم پاراکسوناز- ۱ و دیگر متغیرهای خونی در پیش و پس از تمرین گرفته شد.یافته ها: نتایج نشان داد پس از مداخله تمرین در گروه تجربی مقادیر تمام متغیرها (غیر از لیپوپروتیین کم چگال) تغییر معنادار داشت. همچنین در مقایسه با گروه کنترل مقادیر آنزیم پاراکسوناز- ۱ (P=0.024) و بیشینه اکسیژن مصرفی (P=0.006) افزایش معنادار و شاخص مقاومت انسولینی (p=0.028)، تری گلیسرید (P=0.046) و درصد چربی بدن (p=0.001) کاهش معنادار داشتند.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد انجام تمرین طناب زنی به مدت هشت هفته باعث ایجاد تغییرات مثبت در متغیرهای آنزیم پاراکسوناز-۱، شاخص مقاومت انسولینی، حداکثر اکسیژن مصرفی و برخی شاخص های لیپیدی و تن سنجی در دختران جوان دارای اضافه وزن و چاق گردید از این رو به نظر می رسد این نوع تمرین می تواند برای کنترل وزن و پیشگیری از بیماری های ناشی از اضافه وزن و چاقی مفید باشد.

کلید واژه: آنزیم پاراکسوناز ۱، نیم رخ لیپیدی، تمرین طناب زنی، دختران دارای اضافه وزن و چاق

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.