سنتز و شناسایی ترکیب جدید ۲-نیتروژن، ۶-نیتروژن دی (تیازول-۲-ایل) پیریدین-۲ و ۶-دی کربوکسیلامید و کاربرد آن در حذف Cd


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز و شناسایی ترکیب جدید ۲-نیتروژن، ۶-نیتروژن دی (تیازول-۲-ایل) پیریدین-۲ و ۶-دی کربوکسیلامید و کاربرد آن در حذف Cd دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز و شناسایی ترکیب جدید ۲-نیتروژن، ۶-نیتروژن دی (تیازول-۲-ایل) پیریدین-۲ و ۶-دی کربوکسیلامید و کاربرد آن در حذف Cd  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز و شناسایی ترکیب جدید ۲-نیتروژن، ۶-نیتروژن دی (تیازول-۲-ایل) پیریدین-۲ و ۶-دی کربوکسیلامید و کاربرد آن در حذف Cd،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز و شناسایی ترکیب جدید ۲-نیتروژن، ۶-نیتروژن دی (تیازول-۲-ایل) پیریدین-۲ و ۶-دی کربوکسیلامید و کاربرد آن در حذف Cd :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)

تعداد صفحات :۱۶

ترکیب جدید -۲نیتروژن، ۶-نیتروژن دی (تیازول-۲-ایل) پیریدین-۲ و ۶-دی کربوکسیلامید (DPD) با استفاده از واکنش بین ۲-آمینوتی ازول و پیریدین دی کربوکسیلیک اسید سنتز شد. ساختار DPD با تجزیه عنصری، طیف سنجی فروسرخ (FT-IR) و رزونانس مغناطیسی هسته (HNMR) بررسی و تایید شد. قابلیت حذف یون های فلزات سنگین (Cd2+ و Zn2+) از محلول، با DPD مورد مطالعه قرار گرفت. هم چنین اثر عوامل موثر مانند pH، زمان تماس، غلظت یون فلزی، دما و الکترولیت زمینه بر ویژگی جذبی جاذب DPD مورد بررسی قرار گرفت. حداکثر ظرفیت جذب برای Cd2+ و Zn2+ با جاذب DPD به ترتیب ۱۲۸.۲۱ و ۹۰.۰۹ میلی گرم بر گرم به دست آمد. مطالعه ایزوترم های جذبی برای جذب Cd2+ و Zn2+ نشان داد که فرایند جذب با مدل لانگمویر همخوانی بیشتری نسبت به مدل فروندلیچ دارد. زمان لازم برای حذف کمی یون های Cd2+ و Zn2+ از محلول آبی به ترتیب ۳۰ و ۴۵ دقیقه بود. ویژگی های مطلوب DPD نظیر ظرفیت جذب بالا، پایداری، قابلیت استفاده مجدد و سادگی روش سنتز آن،DPD را به یک جاذب ارزشمند برای حذف Cd2+ و Zn2+ از پساب های صنعتی تبدیل کرده است.

کلید واژه: کادمیم، روی، فلزات سنگین، جاذب، پساب صنعتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.