بررسی اثر کاربرد گوگرد عنصری بر عملکرد و برخی از ویژگی های کیفی گندم آبی (.Triticum astivum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کاربرد گوگرد عنصری بر عملکرد و برخی از ویژگی های کیفی گندم آبی (.Triticum astivum L) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کاربرد گوگرد عنصری بر عملکرد و برخی از ویژگی های کیفی گندم آبی (.Triticum astivum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کاربرد گوگرد عنصری بر عملکرد و برخی از ویژگی های کیفی گندم آبی (.Triticum astivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کاربرد گوگرد عنصری بر عملکرد و برخی از ویژگی های کیفی گندم آبی (.Triticum astivum L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۱

در خاک های آهکی ایران به علت pH بالا، عناصر غذایی از حلالیت اندکی برخوردار بوده و جذب آن ها توسط گیاهان با مشکل مواجه است. گوگرد با کاهش pH خاگ اطراف ریشه، موجب افزایش حلالیت و جذب عناصر غذایی خاک می شود. این پژوهش در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با چهار تیمار گوگرد عنصری (صفر، ۲۵۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ کیلوگرم در هکتار) همراه با باکتریتیوباسیلوس، در سه تکرار و در چهار مزرعه (چغا نرگس، ایستگاه تحقیقاتی ماهیدشت، نجف آباد و قمشه) با مقدار سولفات قابل جذب متفاوت (۷، ۱۳، ۱۸ و ۲۷ میلی گرم در کیلوگرم خاک)، در استان کرمانشاه در سال زراعی ۹۵-۱۳۹۴ اجرا شد. نتایج تجزیه مرکب این پژوهش نشان داد که اثر گوگرد، مکان و برهمکنش آن ها برعملکرد دانه، درصد پروتئین، وزن هزار دانه و غلظت عناصر غذایی در دانه گندم در کلیه مناطق در سطح یک درصد معنی دار بود. مصرف ۵۰۰ و ۱۰۰۰ کیلوگرم گوگرد در یک گروه آماری قرار داشتند، ولی تفاوت بین آن ها با ۲۵۰ کیلوگرم معنی دار بود. بیش ترین عملکرد دانه، وزن هزار دانه و غلظت عناصر غذایی در دانه با کاربرد ۱۰۰۰ کیلوگرم گوگرد عنصری در هکتار به دست آمد. کاربرد بالا ترین سطح گوگرد سبب افزایش ۵۰۳، ۶۱۷، ۳۱۵ و ۲۴۶ کیلوگرم در هکتار دانه و ۶، ۷.۳، ۴.۸ و ۳.۲۵ درصد، پروتئین دانه گندم در مناطق چغانرگس، ماهیدشت، نجف آباد و قمشه در مقایسه با تیمار شاهد گردید. با توجه به نتایج به دست آمده، کاربرد ۵۰۰ کیلوگرم گوگرد در هکتار با باکتری تیوباسیلوس مناسب است.

کلید واژه: پروتئین، عناصر غذایی، گوگرد و وزن هزار دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.