مقایسه درصد استخراج کلاژن محلول در اسید و پپسین از سه گونه ماهی کیلکای دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه درصد استخراج کلاژن محلول در اسید و پپسین از سه گونه ماهی کیلکای دریای خزر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه درصد استخراج کلاژن محلول در اسید و پپسین از سه گونه ماهی کیلکای دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه درصد استخراج کلاژن محلول در اسید و پپسین از سه گونه ماهی کیلکای دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه درصد استخراج کلاژن محلول در اسید و پپسین از سه گونه ماهی کیلکای دریای خزر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۰

پروتئین کلاژن محلول در اسید (ASC) و محلول در پپسین (PSC) از سه گونه ماهی کیلکای چشم درشت (Clupeonella Grimmi)، کیلکای معمولی (Clupeonella Cultriventris) و کیلکای آنچوی (Clupeonella Engrauliformis) که فراوان ترین گونه صیدشده از شگ ماهیان دریای خزر می باشند استخراج گردید. این ماهیان به صورت شبانه و با استفاده از شناورهای کیلکا گیر مجهز به تور قیفی و نور زیرآبی از دریای خزر (ایستگاه بندر امیرآباد) صید و برای استخراج کلاژن در سال ۱۳۹۰ به آزمایشگاه منتقل گردیدند. مقدار ۱۵ گرم از بافت های مخلوط بدن هر ماهی توزین و ابتدا پروتئین های غیرکلاژنی و چربی آن ها جداسازی شد سپس کلاژن به روش اسیدی و آنزیمی با محلول اسید استیک ۰.۵ مولار استخراج و به وسیله نمک کلرید سدیم رسوب داده و با محلول ۰.۱ مولار اسید استیک و آب مقطر خالص سازی شد. نتایج نشان داد که کیلکای چشم درشت دارای بیشترین مقدار کلاژن به میزان ۴.۱۴ درصد، کیلکای معمولی و آنچوی با مقدار به ترتیب ۱.۰۴ درصد و ۰.۹۴ درصد بر پایه وزن خشک لیوفیلیز بودند. الگوی الکتروفورز (SDS-PAGE) نشان داد کلاژن استخراجی محتوی دو نوع زنجیره a و b در ساختمان خود بوده و این کلاژن به واسطه وجود زنجیره a2 از نوع کلاژن نوع یک محسوب شد. از این رو کیلکا ماهیان به ویژه ماهی کیلکای چشم درشت را که نسبت به دو گونه دیگر دارای کلاژن بیشتری بود می توان به عنوان منبع کلاژن جهت استفاده های صنعتی و پزشکی معرفی نمود و جایگاه این ماهی را از منظر تجاری ارتقاء بخشید.

کلید واژه: پروتئین، کلاژن، کیلکا ماهیان، دریای خزر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.