مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso huso Linnaeus 1758) وحشی با نوع پرورشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso huso Linnaeus 1758) وحشی با نوع پرورشی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso huso Linnaeus 1758) وحشی با نوع پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso huso Linnaeus 1758) وحشی با نوع پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso huso Linnaeus 1758) وحشی با نوع پرورشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۷

مطالعه حاضر به مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso huso) وحشی با نوع پرورشی را بررسی نموده است. تعداد چهار عدد فیل ماهی سه ساله پرورشی با میانگین وزنی ۷.۰±۰.۴ کیلوگرم و چهار عدد فیل ماهی سه ساله وحشی با میانگین وزنی مشابه بدین منظور تهیه و ۱.۵ کیلوگرم از عضله پشتی هر یک از ماهیان جدا شد. عضله های حاصله پس از چرخ شدن برای اندازه گیری میزان رطوبت، پروتئین، چربی و خاکستر با سه تکرار برای هر ماهی استفاده گردید. همچنین چربی نمونه آزمایشی پس از استخراج و استری شدن برای شناسایی ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهیان آزمایشی به کاربرده شد. مقایسه بین داده های فیل ماهیان وحشی و پرورشی با کمک آزمون t-test در سطح معنی داری ۵ درصد انجام گرفت. بر اساس نتایج تفاوت معنی داری در میزان پروتئین و خاکستر عضله فیل ماهی وحشی و پرورشی مشاهده نشد (P>0.05). این در حالی است که میزان رطوبت و چربی عضله فیل ماهی پرورشی به ترتیب با مقادیر ۷۱.۵۲±۸.۱۳ درصد وزن تر و ۵.۲۵±۰.۱۰ درصد وزن خشک بیشتر و کمتر از عضله فیل ماهی وحشی بود (P<0.05). همچنین میزان اسیدهای چرب پالمیتیک، اسید میرستیک و اسید دوکوزاپنتانوئیک عضله فیل ماهی پرورشی به ترتیب با مقادیر ۶۷.۲۳±۰.۲۰، ۰.۵۰±۰.۱۲ و ۱.۳۹±۰.۶۴ درصد از کل اسیدهای چرب به شکل معنی داری بیش از عضله فیل ماهی وحشی بود، در حالی که مقدار اسید اروسیک و اسید بهنیک به ترتیب با مقادیر ۰.۸۵±۰.۱۳ و ۰.۹۰±۰.۱۵ درصد از کل اسیدهای چرب در عضله فیل ماهی وحشی به شکل معنی داری بالاتر از عضله فیل ماهی پرورشی ثبت گردید (P<0.05). تفاوت معنی دار در میزان سایر اسیدهای چرب عضله فیل ماهیان وحشی و پرورشی مشاهده نگردید (P>0.05). یافته های پژوهش حاضر نشان داد که عضله فیل ماهی پرورشی ارزش غذایی مشابه و در مواردی بالاتر از عضله فیل ماهی وحشی دارد.

کلید واژه: فیل ماهی، پروتئین، اسید چرب، ترکیبات شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.