قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

این پژوهش برای بررسی و ارزیابی تاثیر افزودن مقادیر ۴۰۰، ۲۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم به ترتیب از کارواکرول، تیمول و منتول به یک جیره شاهد بدون افزودنی بر ذخیره و توزیع چربی در لاشه جوجه های گوشتی با استفاده از ۹۶ قطعه جوجه گوشتی ماده از سن ۱۲ تا ۴۲ روزگی اجرا شد. افزودن کارواکرول، منتول و تیمول به جیره به ترتیب موجب کاهش معنی-داری در قابلیت هضم ایلئومی چربی خام به میزان ۸.۰۲، ۵.۰۶ و ۱۵.۰۸ درصد شد (p<0.01) میانگین چربی لاشه و چربی پرهای جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی کارواکرول به ترتیب ۶.۰۸ و ۳۱.۵۷ درصد کمتر از گروه شاهد بود (p<0.05) افزودن کارواکرول به جیره موجب ۶.۸۶، ۶.۹۵، ۳۸.۰۱ و ۱۰.۵۰ درصد کاهش به ترتیب در چربی شکمی (p>0.05)، چربی گردن (p>0.05)، چربی زیرپوست (p<0.05) و چربی بافت ران شد (p<0.01) ضخامت چربی پشت مرغ های دریافتکننده جیره های حاوی کارواکرول، تیمول و منتول به طور معنی داری کمتر از گروه شاهد بود (p<0.05) غلظت و نسبت هورمون های استرادیول، دی هیدرو اپیاندروسترون و تستووسترون، پروژسترون و کورتیزول سرم خون جوجه-های تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول و جیره شاهد تفاوت معنی داری نداشت (p>0.05) بنابر نتایج این آزمایش به نظر می رسد که کارواکرول و تیمول موجب کاهش قابلیت هضم ایلئومی چربی و کاهش چربی لاشه مرغ به ویژه در بخش چربی زیرپوستی می شوند.

کلید واژه: استروئیدهای زیست سازی و زیست سوزی، جوجه های گوشتی، چربی لاشه و زیرپوست، مونوترپن های فنلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.