تاثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره ای بر فراسنجه های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره ای بر فراسنجه های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره ای بر فراسنجه های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره ای بر فراسنجه های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره ای بر فراسنجه های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

هدف از این پژوهش، بررسی و ارزیابی تاثیر پنج سطح ۰، ۴۰۰۰، ۸۰۰۰، ۱۶۰۰۰ و ۳۲۰۰۰ واحد بین المللی ویتامین A در کیلوگرم جیره بر عملکرد تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی بود. شمار ۳۲۰ قطعه بلدرچین ژاپنی بالغ در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و شمار شانزده قطعه بلدرچین در هر تکرار (دوازده قطعه ماده و چهار قطعه نر) به مدت ۴۲ روز استفاده شدند. درصد تولید تخم و وزن تخم های تولیدی به صورت هفتگی ثبت و میانگین آن برای کل دوره به دست آمد. دو هفته پس از تغذیه جیره های آزمایشی، وزن خوراک مصرفی بلدرچین ها به منظور تعیین میزان مصرف غذای روزانه و ضریب تبدیل غذایی اندازه گیری و در نهایت برای کل دوره منظور شد. در پایان دوره، از هر تکرار پنج تخم به طور تصادفی انتخاب و صفات کیفی آن بررسی شد. همچنین، چهل عدد تخم بلدرچین گردآوری شده از هر تکرار برای ارزیابی فراسنجه های تولیدمثلی به دستگاه جوجه کشی انتقال یافتند. سطوح مختلف ویتامین A در جیره بلدرچین ژاپنی، بر میزان خوراک مصرفی، درصد تولید تخم، وزن و شاخص های کیفی تخم تاثیر معنی داری نداشتند (p>0.05) میزان باروری، جوجه درآوری، هدررفت رویانی و وزن جوجه های تفریخ شده تحت تاثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره قرار نگرفتند (p>0.05) کمترین میزان ضریب تبدیل غذایی متعلق به سطح ۳۲۰۰۰ واحد بین المللی ویتامین A بود (p>0.05)

کلید واژه: باروری، بلدرچین ژاپنی، تفریخ، کیفیت تخم، ویتامین A

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.