پیش بینی افسردگی بر اساس نگرش های ناکارآمد، ویژگی های شخصیتی و الگوهای ارتباطی خانواده در بیماران مبتلا به صرع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی افسردگی بر اساس نگرش های ناکارآمد، ویژگی های شخصیتی و الگوهای ارتباطی خانواده در بیماران مبتلا به صرع دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی افسردگی بر اساس نگرش های ناکارآمد، ویژگی های شخصیتی و الگوهای ارتباطی خانواده در بیماران مبتلا به صرع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی افسردگی بر اساس نگرش های ناکارآمد، ویژگی های شخصیتی و الگوهای ارتباطی خانواده در بیماران مبتلا به صرع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی افسردگی بر اساس نگرش های ناکارآمد، ویژگی های شخصیتی و الگوهای ارتباطی خانواده در بیماران مبتلا به صرع :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم اعصاب شفای خاتم

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: بیماران مبتلا به صرع به شدت در معرض خطر ابتلاء به افسردگی هستند. پیدا کردن عوامل ایجاد کننده افسردگی در این بیماران به منظور ارائه خدمات درمانی جامع حائز اهمیت است. از این رو این پژوهش جهت پیش بینی گرایش به افسردگی بر اساس نگرش های ناکارآمد، ویژگی های شخصیتی و الگوهای ارتباطی خانواده در میان بیماران مبتلا به صرع انجام شد. مواد و روش ها: پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی –همبستگی بود. جامعه آماری شامل کلیه بیماران مبتلا به صرع بود که به بیمارستان ها و کلینیک های درمانی بندرعباس در سال ۱۳۹۴ مراجعه کردند که ۱۵۰ بیمار با روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. پرسشنامه افسردگی بک، پرسشنامه پنج عاملی نئو، پرسشنامه نگرش های ناکارآمد و پرسشنامه الگوهای ارتباطی خانواده برای جمع آوری داده ها استفاده شد. یافته ها: ویژگی های شخصیتی روان رنجوری، برون گرایی، توافق پذیری و تجربه گرایی و همچنین الگوی ارتباطی همنوایی می توانند با هم ۵۹.۲% از واریانس افسردگی در این بیماران را تبیین نمایند. اگرچه ویژگی شخصیتی وظیفه شناسی، نگرش های ناکارآمد و الگوی ارتباطی گفت و شنود نمی توانند افسردگی را پیش بینی کنند. نتیجه گیری: با توجه به یافته های این پژوهش، می توان پیشنهاد داد که آموزش و مداخله در بهبود ویژگی های شخصیتی و الگوهای ارتباطی خانواده روش های موثری جهت کاهش افسردگی بیماران مبتلا به صرع هستند.

کلید واژه: افسردگی، صرع، بیماران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.