همبستگی بین پلی مورفیسم های عملکردی پروموتر ژن اینترلوکین -۶ و سکته مغزی: تجزیه و تحلیل در بین یک جمعیت ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 همبستگی بین پلی مورفیسم های عملکردی پروموتر ژن اینترلوکین -۶ و سکته مغزی: تجزیه و تحلیل در بین یک جمعیت ایرانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد همبستگی بین پلی مورفیسم های عملکردی پروموتر ژن اینترلوکین -۶ و سکته مغزی: تجزیه و تحلیل در بین یک جمعیت ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی همبستگی بین پلی مورفیسم های عملکردی پروموتر ژن اینترلوکین -۶ و سکته مغزی: تجزیه و تحلیل در بین یک جمعیت ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن همبستگی بین پلی مورفیسم های عملکردی پروموتر ژن اینترلوکین -۶ و سکته مغزی: تجزیه و تحلیل در بین یک جمعیت ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم اعصاب شفای خاتم

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: واریانت های توالی در ژن هایی که درگیر در سیستم التهاب هستند به خطر ابتلا به برخی از بیماری های قلبی-عروقی مانند سکته مغزی کمک می کنند. اینترلوکین -۶ یک سایتوکین پلیوتروپ با بیماری های قلبی –عروقی مخصوصا سکته مغزی در ارتباط است. به عبارت دیگر، ایسکمیک مغزی و التهاب به شدت با هم ارتباط دارند. در مطالعه حاضر یک مطالعه همبستگی ژنتیکی روی دو پلی مورفیسم تک نوکلئوتیدی (IL6 -572 , -174 G>C) در یک جمعیت ایرانی در استان خراسان انجام دادیم. مواد و روش ها: فرضیه ما در این مطالعه مورد –شاهدی بر روی بیماران سکته مغزی و کنترل های سالم که برای سن، جنس و برخی عوامل خطر کلاسیک انطباق یافته بودند، آزمایش شد. این پلی مورفیسم ها توسط روشReal Time Taq Man Probe و PCR-RFLP تشخیص داده شدند. یافته ها: پس از تعدیل عوامل خطر مخدوش کننده، همبستگی بین زنان بیماری که از سکته مغزی رنج می برند و پلی مورفیسم IL-6 -572 G>C و همچنین زیرگروه هموراژیک سکته مغزی وجود داشت. علاوه بر این بین IL-6 -174 G>C و سکته مغزی، بجز یکی از آلل ها در گروه مردان همبستگی وجود نداشت. نتیجه گیری: در نتیجه ژنوتیپ IL-6 -572 G>C ممکن است یک عامل خطر ژنتیکی باشد که خطر ابتلا به سکته مغزی در جمعیت مورد مطالعه را افزایش می دهد. با این وجود این خیلی بحث برانگیز است که آیا IL-6 -174 G>C یک ژن حساس برای سکته مغزی در این جمعیت است. این مورد نیاز به تایید در یک جمعیت بزرگ تر است.

کلید واژه: سکته مغزی، التهاب، واکنش زنجیره ای پلیمراز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.