بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و فناوری زعفران

تعداد صفحات :۱۶

هدف این پژوهش بررسی علل کشت زعفران در نواحی معتدل کوهستانی گلستان می باشد. براین اساس نوع تحقیق کاربردی- توسعه ای بوده و روش انجام آن توصیفی- تحلیلی است. قلمرو مکانی آن مزارع روستای وامنان از توابع شهرستان آزادشهر را در بر می گیرد. جامعه آماری آن را ۱۱۰ کشاورز با تجربه زعفران کار تشکیل می دهد که به صورت سرشماری اطلاعات گردآوری و به کمک نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شده است. نتایج بدست آمده نشان داد: از نظر سازگاری اقلیمی ۸۲.۱ درصد کشاورزان در اولویت بندی کشت محصولات زراعی اولویت اول را به محصول زعفران اختصاص داده اندکه این وضعیت در سایر محصولات رقم ناچیزی را تشکیل می دهد. از نظر شاخص درآمدی، درآمد زعفران در مقایسه محصولات بومی بیشتر می باشد. به طوری که نسبت درآمد محصول زعفران (۹۲۳۷۲ هزارریال) به سیب زمینی (۵۹۸۳ هزارریال) ۲۰ وبه غلات (۹۶۱۷.۲ هزارریال) ۸.۷ برابر قید گردید. همچنین بین استقبال مردم نسبت به کشت محصول زعفران و شرایط اقتصادی و ویژگی های فیزیولوژی آن رابطه معناداری در سطح ۹۹ درصد بدست آمد. نبود زیر ساخت های لازم از جمله بازار فروش در سطح ناحیه و منطقه، دستگاه های خشک کننده، کمبود کارگر مهم ترین مانع توسعه کشت زعفران در ناحیه قید شده است؛ بنابراین رفع موانع مذکور در جهت توسعه کشت زعفران در منطقه ضروری است.

کلید واژه: عوامل جغرافیایی، شرایط اقتصادی، موانع کشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.