کاربرد روش درختان تصمیم گیری تصادفی در پیش بینی کلاس های خاک در اراضی با پستی و بلندی کم (مطالعه موردی: شهرستان هیرمند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد روش درختان تصمیم گیری تصادفی در پیش بینی کلاس های خاک در اراضی با پستی و بلندی کم (مطالعه موردی: شهرستان هیرمند) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد روش درختان تصمیم گیری تصادفی در پیش بینی کلاس های خاک در اراضی با پستی و بلندی کم (مطالعه موردی: شهرستان هیرمند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد روش درختان تصمیم گیری تصادفی در پیش بینی کلاس های خاک در اراضی با پستی و بلندی کم (مطالعه موردی: شهرستان هیرمند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد روش درختان تصمیم گیری تصادفی در پیش بینی کلاس های خاک در اراضی با پستی و بلندی کم (مطالعه موردی: شهرستان هیرمند) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۴

سابقه و هدف: شناسایی و نقشه برداری خاک، به عنوان روشی برای تعیین الگوی پراکنش خاک، توصیف و نمایش آن به شکل قابل فهم و تفسیر برای کاربران مختلف، پایه و اساس اطلاعات خاک برای مدل سازی های محیطی می باشد. نقشه برداری رقومی خاک شامل ایجاد ارتباط بین کلاس ها یا خصوصیات خاک با فاکتورها ی محیطی دخیل در تشکیل و تکامل خاک با استفاده از مدل ها ی ریاضی است که می تواند نقشه های خاک دقیق تر و یکدست تر در زمان کمتر با ارائه میزان دقت و صحت ایجاد نماید و باعث کاهش هزینه های پروژه های شناسایی و تهیه نقشه های خاک گردد. این پژوهش جهت تهیه نقشه کلاس ها ی گروه های بزرگ و زیرگروه های خاک با استفاده از تکنیک درختان تصمیم گیری تصادفی در اراضی شهرستان هیرمند در دشت سیستان انجام گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه ۱۰۸ پروفیل خاک در سطحی حدود ۶۰۰۰۰ هکتار از اراضی شهرستان هیرمند حفر گردید. ۱۶متغیر محیطی شامل خصوصیات زمین، شاخص شوری و شاخص پوشش گیاهی به عنوان تخمین گر برای تهیه نقشه خاک، مورد استفاده قرار گرفته شدند. پس از تعیین گروه های بزرگ و زیرگروه های خاک، نقشه کلاس های خاک با استفاده از روش درختان تصمیم گیری تصادفی (RF) تهیه شد. شایان ذکر است که ۸۰ درصد داده در آموزش مدل و ۲۰ درصد برای اعتبارسنجی مستقل استفاده شدند.یافته ها: نتایج مطالعات خاکشناسی نشان داده که خاک های تشکیل شده در دشت سیستان تکامل زیادی نداشتند و عمدتا در رده های انتی سول و اریدی سول قرار دارند. بیش ترین تعداد خاکرخ در گروه های بزرگ مربوط به Torrifluvents، و بیش ترین تعداد خاکرخ در زیرگروه های بزرگ مربوط به Typic Torrifluvents بود. همچنین نتایج روش RF نشان داد که کمترین مقدار خطای تخمین نمونه های خارج از سبد در گروه های بزرگ و زیرگروه های خاک به ترتیب ۴۳.۵۳ و ۵۰.۵۹ بود. نتایج اعتبار سنجی مستقل نشان داد که بهترین دقت بدست آمده برای گروه های بزرگ و زیرگروه های بزرگ خاک به ترتیب ۴۸ و ۵۳ درصد بود. بین متغیرهای مختلف محیطی عمق شیارها، شاخص همگرایی، شبکه کانال ها و شوری در گروه های بزرگ خاک و عمق شیارها، ارتفاع و سطح حوزه در زیرگروه های خاک دارای بیشترین اهمیت در تخمین کلاس های خاک بودند.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که در مناطق خشک با پستی و بلندی کم خاک ها عمدتا جوان هستند و همچنین در این مناطق تنوع خاک کم است. در چنین مناطقی روش نقشه برداری رقومی و تکنیک درختان تصمیم گیری تصادفی می تواند برای پیش بینی کلاس های خاک و تهیه نقشه های خاک بسیار مفید بوده و مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: نقشه برداری رقومی خاک، تکنیک درختان تصمیم گیری تصادفی، دقت نقشه، مناطق خشک، دشت سیستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.