اثر اندازه و موقعیت های داخلی روشنه تاج بر رشد و زنده مانی نهال های بلندمازو (.Quercus castaneifolia C. A. Mey)، شیردار (.Acer cappadocicum Gled) و توسکای ییلاقی (.Alnus subcordata C. A. Mey)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اندازه و موقعیت های داخلی روشنه تاج بر رشد و زنده مانی نهال های بلندمازو (.Quercus castaneifolia C. A. Mey)، شیردار (.Acer cappadocicum Gled) و توسکای ییلاقی (.Alnus subcordata C. A. Mey) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اندازه و موقعیت های داخلی روشنه تاج بر رشد و زنده مانی نهال های بلندمازو (.Quercus castaneifolia C. A. Mey)، شیردار (.Acer cappadocicum Gled) و توسکای ییلاقی (.Alnus subcordata C. A. Mey)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اندازه و موقعیت های داخلی روشنه تاج بر رشد و زنده مانی نهال های بلندمازو (.Quercus castaneifolia C. A. Mey)، شیردار (.Acer cappadocicum Gled) و توسکای ییلاقی (.Alnus subcordata C. A. Mey)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اندازه و موقعیت های داخلی روشنه تاج بر رشد و زنده مانی نهال های بلندمازو (.Quercus castaneifolia C. A. Mey)، شیردار (.Acer cappadocicum Gled) و توسکای ییلاقی (.Alnus subcordata C. A. Mey) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش با هدف بررسی تاثیر اندازه و موقعیت روشنه بر زنده مانی نهال ها، شش روشنه با اندازه های متوسط (۲۰۰ تا۵۰۰ متر مربع) و بزرگ (بزرگتر از ۵۰۰ متر مربع) در جنگل شصت کلاته گرگان انتخاب شدند. پس از مشخص کردن پنج قطعه نمونه ۳۶ مترمربعی (۶´۶ متر) در جهت های مرکز، شمال، جنوب، شرق و غرب روشنه ها، ۱۲ نهال یک ساله از هریک از گونه های بلندمازو (Quercus castaneifolia C. A. Mey.)، شیردار (Acer cappadocicum Gled.) و توسکای ییلاقی (Alnus subcordata C. A. Mey.) با فاصله های ۱´۱ متر در آن ها کاشته شدند. رشد ارتفاعی و سطح فتوسنتزی نهال های کاشته شده در طول دوره رویش و زنده مانی نهال ها در انتهای دوره، مورد بررسی قرار گرفت. داده ها با استفاده از روش تجزیه طرح کرت های دوبار خردشده و آزمون SNK تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد که با افزایش اندازه روشنه، درصد زنده مانی نهال های هر سه گونه به طور معنی داری کاهش یافت. هم در روشنه بزرگ و هم در روشنه های متوسط، نهال های بلندمازو از بیشترین زنده مانی برخوردار بودند و در روشنه های بزرگ نهال های شیردار در مقایسه با سایر گونه های کاشته شده از درصد زنده مانی کمتری برخوردار بودند. بیشترین رشد ارتفاعی نهال ها مربوط به موقعیت های مرکزی بود و به ترتیب در موقعیت های شمال، غرب، جنوب و شرق درون روشنه ها، رشد ارتفاعی کاهش یافت. با افزایش اندازه روشنه، توسکای ییلاقی و بلندمازو از رشد ارتفاعی و سطح فتوستزی بیشتری برخوردار شدند، اما شیردار در روشنه های متوسط عملکرد بهتری داشت. بنابراین، پیشنهاد می شود برای جنگل کاری درون روشنه های بزرگ و یا موقعیت مرکزی روشنه های متوسط از توسکای ییلاقی و بلندمازو و برای جنگل کاری در روشنه های متوسط و یا حاشیه روشنه های بزرگ از شیردار استفاده شود.

کلید واژه: جنگل شصت کلاته، رشد ارتفاعی، سطح فتوسنتزی، موقعیت مکانی، نهال کاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.