تهیه نقشه توزیع مکانی مشخصه های رویشی جنگل با استفاده از روش های مختلف زمین آمار (مطالعه موردی: سری سه سنگده، ساری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه نقشه توزیع مکانی مشخصه های رویشی جنگل با استفاده از روش های مختلف زمین آمار (مطالعه موردی: سری سه سنگده، ساری) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه نقشه توزیع مکانی مشخصه های رویشی جنگل با استفاده از روش های مختلف زمین آمار (مطالعه موردی: سری سه سنگده، ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه نقشه توزیع مکانی مشخصه های رویشی جنگل با استفاده از روش های مختلف زمین آمار (مطالعه موردی: سری سه سنگده، ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه نقشه توزیع مکانی مشخصه های رویشی جنگل با استفاده از روش های مختلف زمین آمار (مطالعه موردی: سری سه سنگده، ساری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۷

بررسی توزیع مکانی مشخصه های رویشی درختان در توده های جنگلی، اهمیت زیادی در برنامه ریزی امکان برداشت در مکان های متخلف براساس توان آن مناطق دارد. هدف از این مطالعه، تهیه نقشه توزیع مکانی مشخصه های رویشی توده های درختی جنگل شامل رویش حجمی، قطری، رشد به داخل و تعیین میزان مرگ و میر درختان در سری سه سنگده برای یک دوره پنج ساله بود. دو روش کریجینگ معمولی و معکوس فاصله برای تهیه نقشه و درون یابی استفاده شد. با استفاده از ۱۳۰ قطعه دایمی و اندازه گیری مستقیم، مقدار، رئیش محاسبه شد. نتایج نشان داد که متوسط رویش حجمی، رویش قطری، رشد به داخل و مرگ و میر سالانه به ترتیب ۵.۶۵ متر مکعب در هکتار، ۰.۴۸ سانتی متر، ۳.۵ و ۲.۴ پایه در هکتار در سال بود. همچنین برای رویش حجمی، روش عکس فاصله با توان یک با ریشه میانگین مجذور خطا ۰.۲۹ متر مکعب در هکتار در سال، برای رویش قطری روش کریجینگ معمولی با ریشه میانگین مجذور خطای ۰.۲۱۹ سانتی متر در سال و برای مشخصه های رشد به داخل و مرگ و میر سالانه به ترتیب روش کریجینگ معمولی با ۲.۸ و ۱.۴ پایه در هکتار در سال نتایج بهتری را نشان دادند. پژوهش پیش رو نشان داد که روش های زمین آمار کارایی لازم را برای تهیه نقشه مشخصه های رویشی جگل دارند.

کلید واژه: اریبی، درون یابی، رویش، عکس فاصله، کریجینگ معمولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.