تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آب الکترولیز شده خنثی و اسید سیتریک بر کاهش بار باکتریایی میگو در طی نگهداری در دمای معمولی و یخچال و بررسی اثر باکتری کشی آن بر سطوح کار :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۴

مواد ضدعفونی کننده نقش مهمی را در کنترل باکتری های عامل فساد و بیماری زا در صنایع غذایی دارند. آب الکترولیزشده به عنوان یک ضدعفونی کننده ی جدید در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. این ضد عفونی کننده ایمن، بی خطر و ارزان روی بسیاری از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها موثر است. این مطالعه در دو بخش انجام گرفت. در مطالعه ی نخست، تاثیر آب الکترولیز خنثی (NEW)، اسید سیتریک ۱ درصد، ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک ۱ درصد بر کاهش بار باکتریایی میگو مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های میگو به طور جداگانه به مدت ۳۰ دقیقه تحت درمان تیمارهای مختلف قرار گرفتند و در دمای ۴، ۲۵ و ۳۷ درجه ی سانتی گراد نگهداری و از آن ها در زمان های متفاوت جهت شمارش باکتری های مزوفیل و سایکروفیل نمونه برداری صورت گرفت. در مطالعه ی دوم اثر آب الکترولیز خنثی و نیز ترکیب آن و اسید سیتریک ۱ درصد در کاهش میزان دو باکتری بیماری زا (اشریشیا کلی و لیستریا مونوسایتوژنز) روی سطوح سرامیک و استیل ضد زنگ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک ۱ درصد نسبت به سایر تیمارها بیش ترین تاثیر را در کاهش جمعیت مزوفیل و سایکروفیل نمونه های میگو داشت. همچنین بهترین کارآیی در کاهش باکتری اشریشیا کلی با ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک ۱ درصد روی سطح استیل به دست آمد. در حالی که در مورد لیستریا مونوسایتوژنز آب الکترولیز خنثی نسبت به ترکیب آب الکترولیز خنثی و اسید سیتریک ۱ درصد روی دو سطح اثر یکسانی داشت.

کلید واژه: آب الکترولیزشده، ضدعفونی، میگو، استیل، سرامیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.