تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان- رزماری بر کیفیت و ماندگاری (shelf life) فیله ی تازه ی ماکیان در دمای یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان- رزماری بر کیفیت و ماندگاری (shelf life) فیله ی تازه ی ماکیان در دمای یخچال دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان- رزماری بر کیفیت و ماندگاری (shelf life) فیله ی تازه ی ماکیان در دمای یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان- رزماری بر کیفیت و ماندگاری (shelf life) فیله ی تازه ی ماکیان در دمای یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان- رزماری بر کیفیت و ماندگاری (shelf life) فیله ی تازه ی ماکیان در دمای یخچال :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۷

گوشت سینه ی ماکیان (فیله) در سرتاسر جهان مورد استقبال مصرف کنندگان بوده اما مستعد فساد سریع می باشد. از این رو، صنایع امروزه درصدد یافتن فناوری جدید برای افزایش مدت ماندگاری آن هستند. به علاوه، تقاضای مشتریان برای مواد غذایی سالم تر (فاقد نگهدارنده های شیمیایی مرسوم) در دهه ی اخیر افزایش پیدا کرده است. کیتوزان یا فرم داستیله کیتین، پلی ساکاریدی است که در پوشش خارجی خرچنگ ها و میگوها و دیواره ی سلولی قارچ ها یافت می شود و ویژگی غیرسمی، زیست فروپاشی و زیست سازگاری آن به اثبات رسیده است. اسانس ها از گیاهان استخراج شده و طی دهه ها به خاطر داشتن فعالیت های بیولوژیکی شامل خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و ضد میکروبی شناخته شده هستند. مطالعه ی حاضر جهت ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان ۲ درصد حاوی اسانس ۱ درصد رزماری روی ماندگاری و حفظ کیفیت گوشت سینه ی مرغ در دمای یخچال انجام گرفته است. نمونه ها به ۳ گروه بدون پوشش (کنترل)، تیمارشده با اسید استیک ۱ درصد و غوطه ور شده در محلول کیتوزان حاوی اسانس رزماری تقسیم شدند. نمونه ها سپس در دمای یخچال (۴±۱ درجه ی سانتی گراد) به مدت ۱۵ روز نگهداری شدند و در فواصل معین زمانی (روزهای ۰، ۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۱۵) جهت آزمایش های میکروبیولوژیکی (شمارش باکتری های مزوفیل و سایکروفیل)، شیمیایی (TVN ,TBA ,pH) و حسی (شکل ظاهری، میزان الاستیسیته عضلات، بو و رنگ) مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج بررسی باکتریایی دلالت بر این داشت که پوشش دهی اثر معنی داری (p<0.05) بر کاهش شمارش باکتری های مزوفیل و سایکروفیل با حداقل ۱۵ روز نگهداری را داشته است. همچنین نمونه های غوطه ور شده در کیتوزان حاوی اسانس رزماری میزان TVN ,TBA و pH کم تری از دو گروه دیگر در طول نگهداری نشان دادند و از نظر فاکتورهای حسی نیز نسبت به دو گروه دیگر باعث حفظ فاکتورهای حسی در سطح قابل قبول به مدت ۱۵ روز گردید.

کلید واژه: اسانس رزماری، افزایش ماندگاری، پوشش دهی، فیله ی مرغ، کیتوزان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.