بررسی اثر عصاره ی گیاهی برگ انجیر بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازهای (MMPs) در کشت سلول های فیبروبلاست (HEP2)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره ی گیاهی برگ انجیر بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازهای (MMPs) در کشت سلول های فیبروبلاست (HEP2) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره ی گیاهی برگ انجیر بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازهای (MMPs) در کشت سلول های فیبروبلاست (HEP2)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره ی گیاهی برگ انجیر بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازهای (MMPs) در کشت سلول های فیبروبلاست (HEP2)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره ی گیاهی برگ انجیر بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازهای (MMPs) در کشت سلول های فیبروبلاست (HEP2) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۷

هدف از این مطالعه، بررسی اثر مهاری عصاره ی برگ انجیر (Ficus Carica) بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازها و درنتیجه ممانعت از تکثیر و متاستاز سلول های توموری، در کشت سلول فیبروبلاست (HEP2) است. به این منظور، عصاره ی برگ انجیر به سه شکل آبی، آبی- الکلی و الکلی تهیه شد. با استفاده از پلیت های ۲۴ خانه ای کشت سلول حاوی رده ی سلولی فوق، به ترتیب مقادیر ۵ ml عصاره ی آبی (غلظت نهایی ۰.۵ درصد)، ۱۰ml عصاره ی آبی (غلظت نهایی ۱ درصد)، ۵ml عصاره ی آبی- الکلی (غلظت نهایی ۰.۵ درصد)، ۱۰ml عصاره ی آبی- الکلی (غلظت نهایی ۱ درصد)، ۱ml عصاره ی الکلی (غلظت نهایی ۰.۱ درصد) و ۵ ml عصاره ی الکلی (غلظت نهایی ۰.۵ درصد) اضافه شد. برای هر گوده، یک گوده کنترل، با محتویات مشابه گوده تست اما فاقد عصاره، در نظر گرفته شد. سپس پلیت ها در گرمخانه کشت سلول گذاشته شدند و اثرات عصاره پس از گذشت ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت، با استفاده از روش رنگ آمیزی تریپان بلو برای مشاهده سیتوتوکسیسیتی و روش زایموگرافی ژلاتین برای دیدن باندهای هضمی، مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده در بررسی با میکروسکوپ معکوس، نشان داد، عصاره ی الکلی به میزان ۵ و ۱ میکرولیتر به ترتیب پس از ۲۴ و ۴۸ ساعت به طور کامل موجب مرگ سلولی گردید. پس از گذشت ۷۲ ساعت، مقدار ۱۰ ml از عصاره ی آبی- الکلی برگ انجیر نیز، باعث مرگ سلول ها شد. در بررسی فعالیت آنزیم ها به روش زایموگرافی، در تمامی گوده های تست، اثر مهاری عصاره ی برگ انجیر بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازها مشاهده شد. از طرفی در تمامی گوده های کنترل باند هضمی ایجاد شده با مقایسه با مارکر استاندارد مورد استفاده، وزن مولکولی MMP9 را نشان می داد. این بررسی اثر مهاری عصاره ی برگ انجیر بر فعالیت ماتریکس متالوپروتئینازها را تایید می کند. از این رو، توصیه می شود با استفاده از روش های مولکولی در کنار زایموگرافی و انجام مطالعات بالینی، به بررسی بیش تر اثر عصاره ی این گیاه بر انواع متالوپروتئینازها به طور جداگانه پرداخته شود.

کلید واژه: متالوپروتئینازها، سلول فیبروبلاست، عصاره برگ انجیر، زایموگرافی، سیتوتوکسیسیتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.