مطالعه تغییرات بافتی سلول های رنگدانه ای (کروماتوفور) در پوست ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) پس از مواجهه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas. hydrophila)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تغییرات بافتی سلول های رنگدانه ای (کروماتوفور) در پوست ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) پس از مواجهه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas. hydrophila) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تغییرات بافتی سلول های رنگدانه ای (کروماتوفور) در پوست ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) پس از مواجهه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas. hydrophila)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تغییرات بافتی سلول های رنگدانه ای (کروماتوفور) در پوست ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) پس از مواجهه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas. hydrophila)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تغییرات بافتی سلول های رنگدانه ای (کروماتوفور) در پوست ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) پس از مواجهه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas. hydrophila) :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۸

هدف از این مطالعه بررسی تغییرات بافتی سلول های رنگدانه ای ماهی شانک زرد باله، پس از مواجهه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا بود. به این منظور ۷۰ ماهی در قالب سه گروه تقسیم بندی شد. یک گروه به عنوان شاهد بدون مواجه شدن با باکتری و دو گروه به عنوان تیمار برای مواجه شدن با دو دوز ۱۰۳ و ۱۰۶ از باکتری به روش غوطه ورسازی تقسیم شدند. ماهیان مواجه شده با باکتری به مدت ۲۱ روز در شرایط آزمایشگاه نگهداری شدند. نمونه برداری از بافت پوست در روزهای صفر، سه، هفت، چهارده و بیست و یک انجام گرفت. بلافاصله نمونه های بافتی اخذ شده برای تثبیت شدن در فرمالین ۱۰ درصد قرار داده شدند. برش های بافتی با هماتوکسیلین- ائورین رنگ آمیزی شدند. بر طبق نتایج حاصل از مطالعات هیستومتریک، ضخامت سلول های کروماتوفور در هر دو گروه (۱۰۳، ۱۰۶) در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی داری کاهش می یابد (P<0.05). نتایج حاضر نشان داد که ساختار بافتی و اندازه سلول های رنگدانه ای، که از مهم ترین سلول های موجود در پوست ماهی هستند، می توانند با عفونت ناشی از باکتری تغییر یابند.

کلید واژه: بافت شناسی، کروماتوفور، شانک زردباله، آئروموناس هیدروفیلا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.