بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی بره موم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی بره موم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی بره موم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی بره موم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه اثرات ضدباکتریایی بره موم و عسل بر روی عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی (پنی باسیلوس الوئی) در زنبور عسل :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

به دلیل مقاومت روزافزون باکتری های بیماری زا به آنتی بیوتیک های رایج، یافتن عوامل ضد میکروبی طبیعی به عنوان داروهای جایگزین حائز اهمیت است. بیماری لوک اروپایی یکی از بیماری های رایج در زنبورستان ها است و یکی از باکتری های ثانویه مولد این بیماری Penibacillus alvei می باشد. در این تحقیق، اثرات ضد باکتریایی بره موم و عسل زنبورعسل روی باکتری پنی باسیلوس الوئی مورد مطالعه قرار گرفت. برای انجام این تحقیق ابتدا از زنبورستان های مناطق مختلف استان کرمان محصولات کندوی موردنیاز جمع آوری شده و در آزمایشگاه از آن ها عصاره گیری به عمل آمد. سپس باکتری پنی باسیلوس الوئی در محیط اختصاصی کشت داده شده و تحت تاثیر رقت های مختلف عصاره ها قرار گرفت. در نهایت MIC و MBC نمونه ها توسط تست دیسک دیفوژن و چاهک پلیت تعیین گردید. اطلاعات به دست امده توسط نرم افزار SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که اگرچه عصاره های آبی و الکلی بره موم و عسل در مقایسه با آنتی بیوتیک های استاندارد مورد استفاده در زنبورداری ها دارای خاصیت ضد باکتریایی کمتری بودند ((P<0.01، اما تاثیر معنی داری بر میزان مهار و کشندگی باکتری پنی باسیلوس الوئی داشتند. به طوری که بره موم اتانولی و متانولی در غلظت ۰.۳۲ میلی گرم در میلی لیتر دارای خاصیت مهار و کشندگی بر روی باکتری مورد نظر بود، اما عسل در هیچ کدام از غلظت های مورد استفاده (تا غلظت ۰.۳۲ میلی گرم در میلی لیتر) دارای خاصیت مهار و کشندگی بر باکتری پنی باسیلوس الوئی نبود. نتایج نشان داد که بره موم زنبورعسل واجد اثر ضد باکتریایی بر عامل ثانویه بیماری لوک اروپایی زنبورعسل می باشد.

کلید واژه: داروی کم خطر، اثرات مهارکنندگی، بیماری لوک اروپایی، زنبور عسل، باسیلوس آلوئی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.