تاثیر عصاره دانه گیاه اسفرزه (Plantago ovata) بر فاکتورهای ایمنی غیر اختصاصی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره دانه گیاه اسفرزه (Plantago ovata) بر فاکتورهای ایمنی غیر اختصاصی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره دانه گیاه اسفرزه (Plantago ovata) بر فاکتورهای ایمنی غیر اختصاصی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره دانه گیاه اسفرزه (Plantago ovata) بر فاکتورهای ایمنی غیر اختصاصی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره دانه گیاه اسفرزه (Plantago ovata) بر فاکتورهای ایمنی غیر اختصاصی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۲

ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) یکی از گونه های مهم صنعت آبزی پروری هست، که به صورت گسترده در اکثر کشورها پرورش داده می شود. استفاده از آنتی بیوتیک های تجاری برای کنترل بیماری های آبزیان بخصوص این گونه دارای اثرات جانبی مضری است، که تلاش برای یافتن جایگزین های مناسب را در آبزی پروری ضروری نموده است. در این تحقیق تاثیر عصاره اسفرزه (Plantago ovata) بر تحریک سیستم ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۳۶۰ قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با وزن متوسط ۳۰±۵.۲۳ گرم به چهار تیمار در سه تکرار (هر تکرار ۳۰ قطعه ماهی) تقسیم گردیدند. تیمارها با غذای حاوی درصدهای صفر (کنترل) ، ۰.۱، ۰.۵ و ۱ درصد عصاره گیاه به مدت ۶۰ روز تغذیه شدند. در انتهای دوره نمونه خون از تیمارها تهیه و فاکتورهای ایمنی (فعالیت لایزوزیم، آلبومین، قدرت باکتری کشی، پروتئین کل و ایمنوگلبولین (IgM) مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که برخی فاکتورهای ایمنی تحت تاثیر عصاره قرار گرفته اند. بطوری که فعالیت لیزوزیم در همه تیمارهای تغذیه شده با عصاره افزایش داشته و میزان پروتئین کل و IgM در دو تیمار ۱ و ۰.۵ درصد، نسبت به تیمار کنترل افزایش معنی داری داشته اند (P<0.05). ولی اختلاف معنی داری در میزان آلبومین و قدرت باکتری کشی سرم بین تیمارها مشاهده نشد (P>0.05). نتایج حاکی از تاثیر مثبت گیاه اسفرزه در افزایش توان سیستم ایمنی ماهی قزل آلا رنگین کمان می باشد.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss، اسفرزه Plantago ovata، فاکتورهای ایمنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.