آثار آنتی اکسیدان های طبیعی بر پاسخ سیستم ایمنی، آنزیم های آنتی اکسیدانی و شاخص های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آثار آنتی اکسیدان های طبیعی بر پاسخ سیستم ایمنی، آنزیم های آنتی اکسیدانی و شاخص های خونی جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آثار آنتی اکسیدان های طبیعی بر پاسخ سیستم ایمنی، آنزیم های آنتی اکسیدانی و شاخص های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آثار آنتی اکسیدان های طبیعی بر پاسخ سیستم ایمنی، آنزیم های آنتی اکسیدانی و شاخص های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آثار آنتی اکسیدان های طبیعی بر پاسخ سیستم ایمنی، آنزیم های آنتی اکسیدانی و شاخص های خونی جوجه های گوشتی :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۷

این پژوهش به منظور بررسی آثار a-توکوفرول استات، پوست و عصاره ی پوست انار بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و سلولی، آنزیم های آنتی اکسیدانی و شاخص های خونی جوجه های گوشتی، انجام شده است. در این تحقیق، تعداد ۳۸۴ قطعه جوجه ی گوشتی نر یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی، با ۸ تیمار غذایی و ۴ تکرار ۱۲ جوجه ای در هر واحد آزمایشی، به مدت ۴۲ روز تغذیه شدند. هشت تیمار غذایی، شامل جیره ی شاهد فاقد افزودنی، جیره ی شاهد حاوی ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم a-توکوفرول استات، جیره های حاوی ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم عصاره ی پوست انار و جیره های حاوی ۱، ۲ و ۳ گرم در کیلوگرم پوست انار بودند. به منظور بررسی تغییرهای سیستم ایمنی، تغییرهای تیتر آنتی بادی با تزریق گلبول قرمز خون گوسفند در ۲۶ و ۳۲ روزگی مورد بررسی قرار گرفت. در سن ۲۸ روزگی، ۲ پرنده از هر گروه آزمایشی به وسیله ی فیتو هموگلوتنین، چالش شدند و پاسخ به آن برای بررسی سیستم ایمنی سلولی مورد ارزیابی قرار گرفت. با خون گیری از ۲ قطعه پرنده در هر واحد آزمایشی، اندازه گیری میزان کلسترول، تری گلیسرید، LDL سرم خون و آنزیم های کبدی AST و ALTدر روزهای ۴۲ انجام شد. میزان اکسیداسیون با اندازه گیری مالون دی آلدئید MDA و آنزیم های آنتی اکسیدانی پلاسما مورد بررسی قرار گرفت. نتایج، نشان داد که پاسخ سیستم ایمنی هومورال در جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی -توکوفرول استات و عصاره ی پوست انار، بهبود یافت (p<0.05)؛ اما چالش با فیتوهموگلوتنین، سیستم ایمنی سلولی جوجه ها را تحت تاثیر قرار نداد (p>0.05). میزان آنزیم های آنتی اکسیدانی، MDA و تری گلیسرید در جوجه های تغذیه شده با عصاره ی پوست انار و -توکوفرول تغییرهای معنی داری را نشان داد (p<0.05)؛ ولی سایر شاخص های خونی و آنزیم های کبدی، تحت تاثیر قرار نگرفتند. در مجموع، افزودن ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم عصاره ی پوست انار به جیره ی جوجه های گوشتی، سبب بهبود پاسخ سیستم ایمنی، کاهش اکسیداسیون و تری گلیسرید خون شده است.

کلید واژه: اسیدهای چرب، آنتی اکسیدان، پوست انار، ترکیبات فنلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.