اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی لیستریا مونوسایتوژنز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی لیستریا مونوسایتوژنز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی لیستریا مونوسایتوژنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی لیستریا مونوسایتوژنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کیتوزان و نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی لیستریا مونوسایتوژنز :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۴

کیتوزان، یک پلیمر غیرسمی است که از داستیلاسیون کیتین به دست می آید و به دلیل استفاده های تجاری فراوانی که در صنایع غذایی دارد، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در تحقیق حاضر، توانایی کیتوزان و نانوذرات کیتوزان در حساس کردن لیستریا مونوسایتوژنز بهpHهای پایین، مورد ارزیابی قرار گرفته است. به این منظور، سلول های لیستریا مونوسایتوژنز در محیط TSB با pH برابر با ۴ و ۵ ایجاد شده به وسیله ی اسید کلریدریک و اسید استیک با غلظت های صفر، ۰.۰۵، ۰.۱ و ۰.۲ درصد کیتوزان و نانوکیتوزان به مدت یک ساعت مواجه گردید. کیتوزان، اثر ضدمیکروبی مشخصی را در pH برابر ۵ نشان نداده؛ اما نانوکیتوزان در غلظت ۰.۲ درصد سلول های لیستریا مونوسایتوژنز را به این pH حساس تر کرده است. اثر ضدمیکروبی کیتوزان و نانوکیتوزان با کاهش pH به ۴ افزایش یافته؛ به گونه ای که در این pH، کیتوزان در غلظت ۰.۲ درصد و نانوکیتوزان در غلظت های ۰.۱ و ۰.۲ درصد کاهش معنی داری را در تعداد سلول های زنده ی باکتری در مقایسه با گروه کنترل و غلظت های پایین تر این دو ترکیب باعث شده اند (p<0.05). هم چنین نتایج نشان داده که تاثیر نانوکیتوزان بر کاهش تحمل اسیدی باکتری در حضور هر دو اسید استفاده شده، به طور معنی داری بیش تر از کیتوزان می باشد (p<0.05). نتایج رنگ آمیزی فلورسانس نشان داده که کیتوزان و نانوکیتوزان، آثار ضدمیکروبی خود را با اختلال در عملکرد غشای سلولی باکتری، ایجاد می کنند و در این مورد نیز نانوکیتوزان، تاثیر بیش تری را در مقایسه با کیتوزان در غلظت های مشابه داشته است (p<0.05).

کلید واژه: لیستریا مونوسایتوژنز، کیتوزان، نانوکیتوزان، تحمل اسیدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.