تغییرات فصلی نقطه انجماد و تحمل به سرما در لاروهای بید چغندر قند (Scrobipalpa ocellatella (Lepidoptera: Gelechiidae در کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات فصلی نقطه انجماد و تحمل به سرما در لاروهای بید چغندر قند (Scrobipalpa ocellatella (Lepidoptera: Gelechiidae در کرج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات فصلی نقطه انجماد و تحمل به سرما در لاروهای بید چغندر قند (Scrobipalpa ocellatella (Lepidoptera: Gelechiidae در کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات فصلی نقطه انجماد و تحمل به سرما در لاروهای بید چغندر قند (Scrobipalpa ocellatella (Lepidoptera: Gelechiidae در کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات فصلی نقطه انجماد و تحمل به سرما در لاروهای بید چغندر قند (Scrobipalpa ocellatella (Lepidoptera: Gelechiidae در کرج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نامه انجمن حشره شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۴

بخشی از جمعیت بید چغندر قند Scrobipalpa ocellatella (Boyd) زمستان های سخت را به صورت لارو در بقایای چغندر و سایر پناهگاه های مناسب سپری می کند. به منظور مطالعه توانایی زمستان گذرانی این حشره، لاروهای سن آخر به صورت ماهیانه از شهریور تا اسفند ۱۳۹۰ جمع آوری شدند. تغییرات فصلی در شاخص های سرماسختی (نقطه انجماد و دمای حداقل کشنده) بید چغندر قند مورد مطالعه قرار گرفت. میانگین نقطه انجماد لاروهای بید چغندر قند جمع آوری شده از مزرعه بین ۰.۹۹±۱۵- تا ۰.۹۲±۱۷.۸- درجه سلسیوس در نوسان بود. به علاوه حدود ۵۰ درصد از لاروهای جمع آوری شده در مهر ماه پس از ۲۴ ساعت قرار گرفتن در دمای ۱۲- درجه سلسیوس تلف شدند، این شاخص به تدریج کاهش یافته و در بهمن ماه به صفر رسید. دمای حداقل کشنده برای ۵۰ درصد افراد از ۱۳.۲- درجه سلسیوس در مهر ماه به ۱۶.۴- درجه سلسیوس در بهمن رسید. در تمام طول زمستان نقطه انجماد لاروهای زمستان گذران در ماه های مختلف اختلاف معنی داری با هم نشان ندادند. این درحالی است که هم زمان با کاهش تدریجی دمای هوا، تحمل بید چغندر قند نسبت به سرما افزایش می یابد.

کلید واژه: بید چغندر قند، Scrobipalpa ocellatella، تغییرات فصلی، نقطه انجماد، دمای حداقل کشنده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.