تاثیر تنظیم کننده های رشد سیتوکینین و اکسین بر برخی صفات ذرت دانه ای تحت الگو های مختلف کاشت در شرایط شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنظیم کننده های رشد سیتوکینین و اکسین بر برخی صفات ذرت دانه ای تحت الگو های مختلف کاشت در شرایط شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنظیم کننده های رشد سیتوکینین و اکسین بر برخی صفات ذرت دانه ای تحت الگو های مختلف کاشت در شرایط شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنظیم کننده های رشد سیتوکینین و اکسین بر برخی صفات ذرت دانه ای تحت الگو های مختلف کاشت در شرایط شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنظیم کننده های رشد سیتوکینین و اکسین بر برخی صفات ذرت دانه ای تحت الگو های مختلف کاشت در شرایط شوری :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات غلات

تعداد صفحات :۱۸

بخش وسیعی از اراضی زیر کشت ذرت تحت تاثیر درجات مختلفی از شوری قرار دارند. جهت بررسی اثر زمان محلول پاشی تنظیم کننده های سیتوکینین و اکسین بر برخی صفات ذرت دانه ای (سینگل کراس ۷۰۴) تحت الگو های مختلفکاشت در شرایط شوری، آزمایشی به صورت کرت های خردشده- فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی بوشهر در سال ۱۳۹۲ اجرا شد .الگوی کاشت (یک ردیفه، دو ردیفه و کف فارو) به عنوان عامل اصلی و زمان محلول پاشی سیتوکینین (عدم مصرف، مرحله V5-V6 و V8-V10) و اکسین (عدم مصرف، زمان ظهور ابریشم و دو هفته بعد) به ترتیب با غلظت ۵۰ و ۱۰ میلی گرم در لیتر به صورت فاکتوریل به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شد. بیشترین تعداد برگ، LAI، عدد سبزینگی،Fm و Fv/Fm از کاشت کف فارو به دست آمد. الگوهای کاشت دو ردیفه و کف فارو عملکرد دانه را به ترتیب ۲۴.۹ و ۴۵.۸ درصد افزایش دادند. مصرف سیتوکینین در مرحله V8-V10، LAI، RWC، عدد سبزینگی و Fv/Fm را افزایش داد. کمترین Fm با مصرف سیتوکینین در مرحله V8-V10 و بیشترین عدد سبزینگی و Fv/Fm و کمترین Fm با کاربرد اکسین در زمان ظهور ابریشم به دست آمد. مصرف اکسین در زمان ظهور ابریشم منجر به افزایش عملکرد دانه به میزان ۱۹.۷ درصد شد. از آنجا که بیشترین عملکرد دانه همراه با بیشترین عدد سبزینگی و Fv/Fm با کاشت کف فارو با مصرف سیتوکینین در مرحله V8-V10 و مصرف اکسین در زمان ظهور ابریشم به دست آمد، احتمالا زمان مصرف و تعادل بین تنظیم کننده ها همراه با الگوی صحیح کاشت، می توانند از عوامل موثر بر تحمل ذرت به شوری باشند.

کلید واژه: ظهور ابریشم، فلورسانس، کف فارو، مرحله رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.