تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش تعداد ۲۲۵ قطعه بلدرچین یک روزه به مدت ۳۵ روز در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار، ۳ تکرار و ۱۵ قطعه بلدرچین در هر تکرار، به منظور بررسی صفات تولیدی، اندام های درونی و خصوصیات کیفی گوشت مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارها شامل جیره شاهد و جیره های با سطوح ۰.۵، ۱، ۱.۵ و ۲ درصد پودر آویشن بودند. صفات خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل به-صورت دوره ای اندازه گیری شدند. بر اساس نتایج این آزمایش سطح ۲ درصد آویشن سبب کاهش خوراک مصرفی در دوره رشد و کل دوره پرورش گردید (۰.۰۵>P). سطوح ۱.۵ و ۲ درصد آویشن در کل دوره افزایش وزن را نسبت به تیمار شاهد کاهش دادند (۰.۰۵>P). جیره حاوی ۰.۵ درصد آویشن سبب بهبود ضریب تبدیل در دوره آغازین شد (۰.۰۵>P)، اما ضریب تبدیل در دوره رشد و کل دوره تفاوت معنی داری نداشت (p>0.05). وزن نسبی ترکیبات لاشه و اجزای دستگاه گوارش تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفتند (p>0.05). بیشترین وزن نسبی طحال و بورس فابرسیوس ب هترتیب در سطوح ۱ و ۲ درصد آویشن شیرازی مشاهده شد (p<0.05). سطح ۲ درصد آویشن سبب کاهش وزن نسبی لوله تخم بر و فولیکول ها و همچنین سبب کاهش تعداد فولیکول ها و طول لوله تخ مبر نسبت به تیمار شاهد شد (p<0.05). پایداری اکسیداتیو گوشت در روز کشتار تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت(p>0.05) ، اما شمارش میکروبی گوشت در تمامی سطوح پودر آویشن کاهش معنی داری نسبت به تیمار شاهد داشت(p<0.05) . در کل می توان بیان کرد که استفاده از آویشن در جیره بلدرچین به طور معنی داری سبب کاهش مقدار خوراک مصرفی و بهبود ضریب تبدیل م یشود. از طرفی رشد و توسعه اجزای دستگاه تولید مثلی و شمارش میکروبی گوشت بلدرچین نیز تحت تاثیر قرار می گیرد.

کلید واژه: آویشن، اندام های درونی، بلدرچین، کیفیت گوشت، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.