تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک :

سال انتشار : ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۸

پژوهش های اخیر نشان می دهد گیاهان دارویی که حاوی مواد با خواص آنتی اکسیدانی هستند، در کاهش لیپوپروتئین های سرم خون در حیوانات تغذیه شده با رژیم های غذایی پرچرب اثرات بارزی دارند. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی اثر عصاره کهورک بر میزان چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک بود. در این پژوهش تعداد ۲۰ سر رت نر بالغ با وزن متوسط ۳۵۰-۳۰۰ گرم و سن تقریبی ۱۰ هفته از مرکز ناباروری یزد خریداری شد. در ابتدا به مدت دو هفته رت ها تحت تغذیه با رژیم پایه حاوی پروتئین، فیبر و چربی قرار گرفتند و پس از آن در چهار گروه پنج تایی به طور تصادفی تقسیم شدند. گروه اول با رژیم غذایی معمولی، گروه دوم با رژیم غذایی پرکلسترول، گروه سوم با رژیم غذایی معمولی به علاوه عصاره کهورک و گروه چهارم با رژیم غذایی پرکلسترول به علاوه عصاره کهورک برای مدت ۱۳ هفته تغذیه شدند. قبل از آزمایش، ۳۰ و ۹۰ روز پس از تغذیه، از حیوانات آزمایش های بیوشیمیایی به عمل آمد و مقادیر کلسترول تام، تری گلیسیرید، کلسترول LDL و کلسترول HDL و آنزیم های کبدی ALT&AST اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه انجام شد و p<0.05 معنادار در نظر گرفته شد. نتایج حاکی از آن بود که در گروهی که از ریشه گیاه کهورک استفاده کرده بودند، مقادیر کلسترول LDL، کلسترول HDL و آنزیم های کبدی ALT&AST نسبت به گروه شاهد اختلاف معنی داری را نشان دادند (p<0.05). نتیجه کلی این پژوهش حاکی از آن است که این عصاره در کاهش ریسک فاکتورهای کبد چرب و انفارکتوس قلبی می تواند بسیار موثر باشد.

کلید واژه: کهورک، هایپرکلسترولمی، آنزیم های کبدی، آترواسکلروز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.