تاثیر تجویز وریدی پلی میکسین B بر علایم بالینی و غلظت سرمی هاپتوگلوبین و گلوکز متعاقب القای اندوتوکسمی تجربی در گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تجویز وریدی پلی میکسین B بر علایم بالینی و غلظت سرمی هاپتوگلوبین و گلوکز متعاقب القای اندوتوکسمی تجربی در گوسفند دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تجویز وریدی پلی میکسین B بر علایم بالینی و غلظت سرمی هاپتوگلوبین و گلوکز متعاقب القای اندوتوکسمی تجربی در گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تجویز وریدی پلی میکسین B بر علایم بالینی و غلظت سرمی هاپتوگلوبین و گلوکز متعاقب القای اندوتوکسمی تجربی در گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تجویز وریدی پلی میکسین B بر علایم بالینی و غلظت سرمی هاپتوگلوبین و گلوکز متعاقب القای اندوتوکسمی تجربی در گوسفند :

سال انتشار : و ۱۳۹۶

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران

تعداد صفحات :۱۳

هدف این پژوهش بررسی تاثیر داروی پلی میکسین B بر اندوتوکسمی ایجاد شده درگوسفند است. برای این منظور تعداد ۲۰ رأس گوسفند در ۴ گروه آزمایش ۵ رأسی به روش تصادفی وارد شدند. گروه های آزمایش شامل دو دوز درمانی پلی میکسینB،‏ شامل دوز ۶۰۰۰ واحد (گروه ۱) و دوز ۱۲۰۰۰ واحد ( گروه ۲) برای کیلوگرم وزن بدن و گروه های کنترل منفی و مثبت بود. القای اندوتوکسمی با استفاده از تزریق وریدی لیپوپلی ساکارید باکتری اشرشیاکولیسروتیپ O55:B5 با دوز ۰.۵ میکروگرم به ازای کیلوگرم وزن بدن انجام شد. در زمان های مختلف،‏ شامل پیش از تزریق اندوتوکسین و سپس به فواصل ۱.۵ ساعته تا ۶ ساعت پس از آن و همچنین در ساعات ۲۴ و ۴۸ ارزیابی بالینی خون گیری انجام شد. در گروه های درمان بلافاصله بعد از اتمام تزریق اندوتوکسین،‏ پلی میکسینB با دو دوز مشخص به هر گروه و به روش داخل وریدی به همراه ۲.۵ لیتر دکستروز ۵ درصد – سدیم کلراید ۰.۴۵ درصد تزریق شد. مشخص شد که مقادیر هاپتوگلوبین در گروه های تحت درمان با پلی میکسین Bدر زمان های مختلف نسبت به گروه کنترل مثبت کمتر است و اختلاف آماری معنی داری را از ساعت ۳ تا ۴۸ نشان داد (P<0.05) اما بین دو گروه آزمایشی پلی میکسین B این اختلاف معنی دار نبود. همچنین در این پژوهش تاثیر مثبت استفاده از پلی میکسینB در بهبود نشانه های بالینی به دنبال القای اندوتوکسمی معنی دار بود. در این مطالعه با توجه به تاثیر مثبت داروی پلی میکسین B بر بهبود نشانه های بالینی و کاهش غلظت سرمی هاپتوگلوبین می توان این دارو را به عنوان یک داروی موثر در درمان اندوتوکسمی گوسفند مد نظر قرار داد.

کلید واژه: اندوتوکسمی، پلی میکسین B، هاپتوگلوبین، گلوکز، علایم بالینی، گوسفند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.