تاثیر عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و روغن کنجد (.Sesamum indicum L) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۴

این پژوهش با هدف بررسی اثرات هم کوشی افزودن عصاره ی برگ زیتون و روغن کنجد به عنوان منابع آنتی اکسیدان طبیعی در جیره بر ریخت شناسی ژژونوم و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی از سن ۷ تا ۲۸ روزگی انجام شد. برای این منظور ۱۵۰ قطعه جوجه ی نر گوشتی سویه راس ۳۰۸ در ۶ تیمار با ۵ تکرار و ۵ قطعه جوجه در هر تکرار توزیع شدند. این آزمایش به صورت فاکتوریل ۲×۳ در قالب طرح کاملا تصادفی با سه سطح عصاره ی هیدروالکلی برگ زیتون (۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ میلی گرم در کیلوگرم) و دو نوع روغن گیاهی (روغن خام ذرت و کنجد) اجرا شد. جیره های آزمایشی شامل: جیره بر پایه ی ذرت و کنجاله ی سویا حاوی روغن خام ذرت و فاقد عصاره ی برگ زیتون، جیره ی پایه حاوی روغن کنجد و فاقد عصاره ی برگ زیتون، جیره ی پایه حاوی روغن خام ذرت و ۱۲۰ میلی گرم عصاره ی برگ زیتون، جیره ی پایه حاوی روغن کنجد و ۱۲۰ میلی گرم عصاره ی برگ زیتون، جیره ی پایه حاوی روغن خام ذرت و ۲۴۰ میلی گرم عصاره ی برگ زیتون، جیره ی پایه حاوی روغن کنجد و ۲۴۰ میلی گرم عصاره ی برگ زیتون بودند. جوجه های تغذیه شده با جیره ی حاوی روغن خام ذرت و بدون عصاره ی برگ زیتون کم ترین طول پرزهای ژژونوم (۱۰۸۵ میکرومتر) را داشتند(p<0.05) جایگزینی روغن کنجد به جای روغن خام ذرت در جیره منجر به افزایش معنی دار عرض پرزها و کاهش معنی دار غلظت تری گلیسرید خون جوجه های گوشتی گردید (p<0.05) گنجاندن عصاره ی برگ زیتون در جیره غلظت گلوکز و مالون دی آلدئید سرم خون را به طور معنی داری کاهش داد (p<0.05) به نظر می رسد استفاده ی توأم عصاره ی برگ زیتون و روغن کنجد در جیره ی جوجه های گوشتی در سن ۷ تا ۲۸ روزگی دوره ی پرورش، می تواند به دلیل داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی اثرات مثبتی بر فراسنجه های خونی و سلامت دستگاه گوارش داشته باشد.

کلید واژه: عصاره برگ زیتون، روغن کنجد، ریخت شناسی روده، فراسنجه های خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.