اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیم های گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

هدف از این مطالعه، تعیین اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر روی فعالیت آنزیم های گوارشی، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) با میانگین وزنی ۰.۳±۷.۶۴ گرم بود. این مطالعه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۳ تیمار و ۳ تکرار در تانک های فایبرگلاس ۳۰۰ لیتری انجام شد. ماهیان با جیره های حاوی ۰، ۴۰۰ و ۸۰۰ میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا به مدت ۴۲ روز تغذیه شدند. در پایان آزمایش نمونه های لاشه و روده جمع آوری شد. نتایج حاصل نشان داد که لاکتوفرین جیره فعالیت آنزیم های گوارشی شامل پروتئاز، آمیلاز و لیپاز ماهی صبیتی را تغییر نداد (p>0.05). در این آزمایش رابطه همبستگی ضعیف، مثبت و غیر معنی داری بین لاکتوفرین جیره و فعالیت آنزیم پروتئاز، آمیلاز و لیپاز مشاهده شد (P>0.05). نتایج این مطالعه نشان داد که سطوح مختلف لاکتوفرین تاثیری بر روی ترکیب بیوشیمیایی بدن شامل پروتئین، خاکستر و رطوبت و فلور باکتریایی روده ندارد (P>0.05)، اما میزان چربی لاشه در ماهیان تغذیه شده با ۴۰۰ میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا به صورت معنی داری بالاتر از گروه شاهد بود (p<0.05). به طور کلی، این مطالعه نشان داد که فعالیت آنزیم های گوارشی به وسیله لاکتوفرین جیره تحت تاثیر قرار نمی گیرد. علاوه بر این، می توان نتیجه گیری کرد که تغذیه ماهی صبیتی با جیره حاوی ۴۰۰ و ۸۰۰ میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا برای یک دوره ۶ هفته ای ترکیب بیوشیمیایی بدن و فلور باکتریایی روده را بهبود نمی بخشد.

کلید واژه: لاکتوفرین، آنزیم های گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه، فلور باکتریایی روده، ماهی صبیتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.