تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد، پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد، پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد، پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد، پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر بیومین‎ایمبو و بیومین پی‎ای‎پی بر عملکرد رشد، پراکسیداسیون‎لیپیدی و نیتریک‎اکساید در سرم بلدرچین ژاپنی :

سال انتشار : و ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران

تعداد صفحات :۸

این پژوهش به منظور تاثیر افزودن ترکیب سین بیوتیک بیومین ایمبو و ترکیب فیتوژنیک بیومین پی ای پی بر میزان نیتریک اکساید و پراکسیداسیون لیپیدی سرم و همچنین تاثیر آن در عمل کرد رشد در بلدرچین ژاپنی انجام شد. بیومین ایمبو شامل انتروکوکوس فاسیوم) یک پروبیوتیک (، فروکتو- الیگوساکارید) یک پری بیوتیک (و ذرات تحری ککننده سیستم ایمنی است. بیومین پی ای پی شامل کارواکرول، آنتول، لیمونن و فروکتوالیگوساکارید است. در این آزمایش ۱۸۰ قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی به ۳ گروه و در ۴ تکرار تقسیم شدند. گروه های ۲ و ۳ و تکرارهای آ نها به ترتیب ۱gr/kg بیومین ایمبو و ۱gr/kg بیومین پی ای پی در جیره غذایی دریافت کردند. به جیره گروه ۱ و تکرارهای آن ها ب هعنوان گروه کنترل بیومین اضافه نشد. اندازه گیری میانگین اضافه وزن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی به صورت هفتگی انجام می شد. نمونه گیری خون برای اندازه گیری میزان پراکسیداسیون لیپیدی و نیتریک اکساید در انتهای دوره پرورش) ۳۵ روزگی (انجام شد. اندازه گیری میزان پراکسیداسیون لیپیدی سرم با روش تی بارس و اندازه گیری میزان نیتریک اکساید سرم با استفاده از روش گریس انجام شد. نتایج این آزمایش نشان داد استفاده از بیومین ایمبو و بیومین پی ای پی تاثیر معنی داری بر اضافه وزن بدن و مصرف خوراک ندارد (p>0.05)، لیکن ضریب تبدیل غذایی در گروه دریافت کننده بیومین ایمبو نسبت به گروه شاهد بهبود معن یداری نشان داد (p<0.05). میزان مالون دی آلدئید و نیتریک اکساید در گروه های آزمایشی نسبت به گروه شاهد به طور معن یداری کاهش یافت (p<0.05).

کلید واژه: بیومین ایمبو، بیومین پی ای پی، عم لکرد رشد، پراکسیداسیون لیپیدی، نیتریک اکساید، بلدرچین ژاپنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.