بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول های آبشش و کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول های آبشش و کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول های آبشش و کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول های آبشش و کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول های آبشش و کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان

تعداد صفحات :۲۵

این مطالعه به بررسی اثر آلاینده نوظهور نانوذره اکسید روی (ZnO) بر روی بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و به دنبال آن بررسی اثر ایمنی ویتامین C بر شکستگی DNA پس از اعمال نانوذره پرداخته است. برای این منظور از ترکیب سطوح مختلف نانوذره روی (۰، ۴۰ و ۸۰ میلی گرم در لیتر) و ویتامین ۰ (C، ۴۰۰ و ۸۰۰ میلی گرم در کیلوگرم) استفاده شد (۹ تیمار هر یک با سه تکرار) و ماهیان با میانگین وزنی ۱۰±۱۷۰ گرم به مدت ۱۰ روز تحت تیمار با جیره های آزمایشی قرار گرفتند. نمونه گیری در روزهای پنجم و دهم آزمایش از بافت کبد و آبشش صورت گرفت. نمونه های مورد نظر پس از جداسازی در میکروتیوپ های حاوی الکل %۹۶ نگهداری شدند. استخراج DNA به روش شکستگی DNA با الکتروفورز انجام گرفت، سپس با ژل الکتروفورز اجرا شد و در پایان با دستگاه ژل داک عکس برداری شد. درصد شکستگی DNA با استفاده از میانگین وزنی تعیین شد. بر طبق نتایج، اثر غلظت ZnO و ویتامین C و اثر متقابل زمان- غلظت بر روی سطح آسیب DNA در بافت کبد و آبشش بین تیمارهای مختلف کاملا معنی دار بود. بیشترین آسیب در بافت کبد و آبشش در غلظت ۸۰ میلی گرم بر لیتر نانوذره اکسید روی در روز پنجم مشاهده شد. همچنین در هر دو بافت در روز دهم میزان شکستگی DNA کاهش یافت. به علاوه، حضور ویتامین C موجب کاهش شکستگی DNA شد.

کلید واژه: آبزی، آلودگی، بهبود مقاومت، نانو سم شناسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.