اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان

تعداد صفحات :۲۶

این مطالعه برای ارزیابی تاثیر اسیدهای چرب بر بافت کبد و همچنین تغییرات آنزیم های کبدی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان در هنگام جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی انجام شد. برای این منظور چهار تیمار شامل تیمار ۱ (شاهد): جیره حاوی روغن ماهی، تیمار ۲: جیره حاوی روغن سویا، تیمار ۳: جیره حاوی روغن آفتاب گردان و تیمار ۴: جیره حاوی روغن کانولا، در نظر گرفته شد. ۲۵ قطعه ماهی با وزن متوسط ۱.۱۳±۶۵.۱۲ گرم در هر حوضچه (برای هر تیمار ۲ حوضچه) به صورت تصادفی توزیع و به مدت ۵۰ روز تغذیه شدند. با توجه به نتایج به دست آمده، اختلاف معنی داری از لحاظ وزن نهایی بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد. مقادیر آنزیم های کبدی (AST، ALT و LDH) در تیمار حاوی %۱۰۰ روغن ماهی به طور معنی داری بیشتر از سایر تیمارها بود. بافت کبد در تمامی تیمارها ضایعاتی از قبیل دژنرسانس چربی، هیپرتروفی، نکروز سلولی، پرخونی و خونریزی داشت. این ضایعات در تیمار شاهد بیش تر بود. با توجه به نتایج به دست آمده، اکسیداسیون روغن ماهی در جیره باعث آسیب دیدن کبد و بالا رفتن مقادیر آنزیم های کبدی سرم خون می شود. در نتیجه گیری نهایی می توان بیان کرد که حداقل بخشی از روغن جیره می تواند از منابع گیاهی تامین شود. همچنین در هنگام استفاده از روغن ماهی در جیره باید به کیفیت آن توجه زیادی شود.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، روغن ماهی، روغن سویا، روغن آفتاب گردان، روغن کانولا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.