بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان

تعداد صفحات :۲۲

پروبیوتیک ها مکمل های غذایی زنده ای هستند که از طریق بهبود بار میکروبی روده میزبان، تاثیرات سودمندی را در آن ایجاد کرده، سبب بهبود جذب مواد غذایی از روده می شوند. هدف از این مطالعه بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح پروبیوتیک Lactobacillus casei (PTCC1608) بر برخی آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان است. از این رو، ۴۸۰۰ قطعه بچه ماهی قزل آلا، با وزن متوسط ۵.۵± ۳۲.۶گرم در چهار تیمار با سه تکرار به صورت تصادفی تقسیم شدند (هر تکرار با ۴۰۰ قطعه ماهی). ماهیان تیمارهای A، B و C به ترتیب با جیره های غذایی حاوی ۱۰۶×۵ ، ۱۰۷×۵ و CFU/mL 108×۵ L. casei به مدت ۶۰ روز غذادهی شدند. یک تیمار نیز به عنوان تیمار شاهد با شرایط کاملا مشابه اما بدون اضافه کردن باکتری به خوراک در نظر گرفته شد. با اندازه گیری فعالیت آنزیم های آلفا آمیلاز، ترپسین و کموتریپسین در روز ۶۰ مشخص شد تیمارهایی که از پروبیوتیک با جیره حاوی CFU/mL 106×۵ L. casei تغذیه شده بودند در مقایسه با گروه شاهد اختلاف معنی دار داشتند (P<0.05). اما در سایر تیمارهایی که با غلظت های دیگر پروبیوتیک تغذیه شده بودند، اختلاف معنی داری در فعالیت این آنزیم ها نسبت به گروه شاهد مشاهده نشد (P>0.05). همچنین فعالیت آنزیم های آلکالین فسفاتاز، لیپاز و پروتئاز در تیمارهای که از پروبیوتیک با غلظت های ۱۰۶×۵ و CFU/mL 107×۵ استفاده شده بود، افزایش معنی داری را نسبت به شاهد نشان داد (P<0.05). بر اساس نتایج این مطالعه، افزودن پروبیوتیک L. casei با غلظت CFU/mL 106×۵ به خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد، به عنوان مناسب ترین غلظت، باعث بهبود فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلا می شود، ولی غلظت های بالاتر آن، اثرات منفی بر ماهی قزل آلا دارد.

کلید واژه: Lactobacillus casei ،Oncorhynchus mykiss، آنزیم های گوارشی، پروبیوتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.