بررسی بیان ژن (CYP19 (a و عملکرد تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) تغذیه شده با جیره غنی شده با عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیان ژن (CYP19 (a و عملکرد تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) تغذیه شده با جیره غنی شده با عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیان ژن (CYP19 (a و عملکرد تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) تغذیه شده با جیره غنی شده با عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیان ژن (CYP19 (a و عملکرد تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) تغذیه شده با جیره غنی شده با عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیان ژن (CYP19 (a و عملکرد تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) تغذیه شده با جیره غنی شده با عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان

تعداد صفحات :۲۱

آروماتاز P450 (CYP19 (a))) یک آنزیم استروئیدوژنیک کلیدی در تبدیل آندروژن به استروژن است که نقش مهمی را در تمایز جنسی و تکامل گناد ایفا می کند. از این رو، در مطالعه حاضر به بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی گیاه پنج انگشت بر عملکرد تولیدمثلی، نسبت جنسی و بیان یکی از مهمترین ژن های مرتبط با جنسیت CYP19 (a))) ، با استفاده از روش RT-PCR در ماهی گورخری پرداخته شد. لاروها پس از تفریخ با جیره غذایی آزمایشی در چهار سطح ۰ (گروه شاهد (T0، ۵ (T1)، ۱۰ (T2) و ۱۵ (T3) گرم عصاره در هر کیلوگرم غذا به مدت ۴۵ روز تغذیه شدند. به منظور انجام بیان ژن، نمونه برداری از ماهیان در روزهای ۴، ۷، ۱۰، ۱۵، ۳۰ و ۴۵ پس از تفریخ، صورت گرفت. نرمال سازی بیان ژن هدف با استفاده از ژن مرجع b-actin و آنالیز نتایج بیان ژن با استفاده از روش ۲-DDCT صورت گرفت. عملکرد تولیدمثلی در تیمارهای ۲ T و T3 به طور معنی داری بهتر از سایر تیمارها بود، به طوری که هماوری مطلق، شاخص گنادی و طول و وزن لاروها در این تیمارها بالاتر بود (P<0.05). با افزایش غلظت عصاره در جیره، نسبت جنس ماده به نر افزایش یافت (P<0.05). به طوری که در تیمار T3، منجر به تولید ۸۷.۲۳ درصد جنس ماده شد. تحت تاثیر عصاره بیان ژن CYP19 (a) نیز افزایش یافت، به طوری که در زمان تمایز گنادها (۴۵ روز پس از تفریخ) بالاترین بیان این ژن ها صورت گرفت. در مجموع، می توان استفاده از تیمار T3 را برای دستیابی به بهترین عملکرد تولیدمثلی و درصد بالاتری از جنس ماده در ماهی گورخری به عنوان گونه مدل در آبزی پروری، پیشنهاد کرد.

کلید واژه: تولیدمثل، (CYP19 (a، گیاه پنج انگشت، ماهی گورخری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.