بررسی تغییرات فلور باکتریایی روده و پوست ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) تحت تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات فلور باکتریایی روده و پوست ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) تحت تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات فلور باکتریایی روده و پوست ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) تحت تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات فلور باکتریایی روده و پوست ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) تحت تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات فلور باکتریایی روده و پوست ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) تحت تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان

تعداد صفحات :۲۱

هدف این مطالعه بررسی تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر تغییر فلور باکتریایی بافت های روده و پوست ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) است. پس از تعیین غلظت کشندگی کلوئید نانونقره برای این ماهی، نمونه های ماهیان به مدت ۱۴ روز در معرض غلظت های ۰.۱۲۵، ۰.۲۵ و ۰.۵ mg/L نانونقره قرار گرفتند (در ۳ تکرار). غلظت صفر نانونقره نیز به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. سپس جمعیت باکتری های کل، مزوفیل، انتروباکتریاسه و اسید لاکتیکی در بافت های روده و پوست ماهی ارزیابی شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت نانوذرات نقره، جمعیت میکروفلورهای اندازه گیری شده به طور معنی داری (P<0.05) کاهش یافت. به علاوه کاهش جمعیت باکتری های موجود در بافت پوست نسبت به بافت روده بیش تر بود. همچنین در طی دوران نگهداری ماهی، باکتری های انتروباکتریاسه و باکتری های اسیدلاکتیکی در بافت های روده و پوست به ترتیب کم ترین و بیش ترین تغییرات را داشتند. این مطالعه به وضوح نشان داد که خواص ضدباکتریایی نانوذرات نقره بسته به گروه های مختلف باکتریایی متفاوت است. بنابراین، با توجه به نقش پروبیوتیکی باکتری های اسیدلاکتیکی در روده ماهیان، حساسیت و کاهش جمعیت آن ها در برابر نانونقره ممکن است سیستم ایمنی ماهیان را تحت تاثیر قرار دهد.

کلید واژه: نانونقره، مزوفیل ها، انتروباکتریاسه، باکتری های اسید لاکتیکی، کپور علفخوار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.