ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ :

سال انتشار : ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر اضافه کردن عصاره گیاهان خوشاریزه و چای کوهی بر ویژگی های کیفی و حسی دوغ، به عنوان نوشیدنی لبنی، برای بهبود سلامت عمومی جامعه بود. بدین منظور مقادیر متفاوتی از عصاره این گیاهان به دوغ اضافه شد. میزان پایداری، اسیدیته، pH، ویژگی های میکروبی، و حسی نمونه های دوغ طی مدت ۴۵ روز نگهداری در دمای ۵oC بررسی شد. نتایج نشان داد که اسیدیته همه نمونه ها طی مدت نگهداری به طور معنی داری افزایش یافت. اگرچه افزودن عصاره گیاهان نتوانست مانع دوفازشدن نمونه های دوغ شود میزان زنده مانی باکتری های استارتر را به شدت افزایش داد. این مطالعه نشان داد که افزودن عصاره گیاهان خوشاریزه و چای کوهی علاوه بر بهبود طعم نمونه ها بر ممانعت از رشد کپک و مخمر نمونه های دوغ موثر بوده است. سرانجام می توان از عصاره این گیاهان معطر به عنوان طعم دهنده های طبیعی در دوغ استفاده کرد.

کلید واژه: باکتری های آغازگر، چای کوهی، خوشاریزه، دوغ، عطر و طعم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.