تهیه کشت سلولی اولیه زنبور عسل (.Apis mellifera L) به روش های هضم آنزیمی و نشاکاری بافت های ریز شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه کشت سلولی اولیه زنبور عسل (.Apis mellifera L) به روش های هضم آنزیمی و نشاکاری بافت های ریز شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه کشت سلولی اولیه زنبور عسل (.Apis mellifera L) به روش های هضم آنزیمی و نشاکاری بافت های ریز شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه کشت سلولی اولیه زنبور عسل (.Apis mellifera L) به روش های هضم آنزیمی و نشاکاری بافت های ریز شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه کشت سلولی اولیه زنبور عسل (.Apis mellifera L) به روش های هضم آنزیمی و نشاکاری بافت های ریز شده :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق به منظور تهیه کشت سلولی اولیه زنبور عسل، نمونه هایی از مرحله لاروی و شفیرگی زنبور عسل تهیه و بر طبق دستورالعمل های استاندارد آماده گردیدند.جهت تهیه کشت اولیه از روش های هضم آنزیمی کوتاه مدت (سه مرحله ۱۰ دقیقه ای)، هضم آنزیمی طولانی مدت (۱۸ ساعته) و روش نشاکاری بافت های ریز شده استفاده گردید. جهت رشد سلول های بدست آمده در روش های مختلف، از محیط کشت Grac””e غنی شده با سرم جنین گاو (FBS) به مقدار ۱۵% در درجه حرارت ۲۸oC استفاده گردید. سلول های بدست آمده در روش های مختلف، از نظر تعداد و میزان رشد سلول های زنده وضعیت مناسبی داشته و بعد از ۵-۲ هفته به سطح پوششی کامل رسیدند و از آن ها چندین پاساژ متوالی تهیه گردید. در روش هضم آنزیمی بهترین نتیجه، از روش تریپسینه کردن طولانی مدت مرحله شفیرگی بدست آمد. نتایج روش نشاکاری بافت های ریز شده در هر دو مرحله لاروی و شفیرگی مشابه و آن ها نیز از نظر تعداد و میزان رشد سلول های زنده وضعیت مناسبی داشتند.

کلید واژه: کشت سلولی اولیه، زنبور عسل، هضم آنزیمی، نشاکاری بافت های ریز شده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.