واکاوی ادراک ایرانیان در مواجهه با طبیعت (مطالعه موردی، بررسی تولیدات علمی در رشته معماری منظر و حوزه هنر و معماری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکاوی ادراک ایرانیان در مواجهه با طبیعت (مطالعه موردی، بررسی تولیدات علمی در رشته معماری منظر و حوزه هنر و معماری) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکاوی ادراک ایرانیان در مواجهه با طبیعت (مطالعه موردی، بررسی تولیدات علمی در رشته معماری منظر و حوزه هنر و معماری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی ادراک ایرانیان در مواجهه با طبیعت (مطالعه موردی، بررسی تولیدات علمی در رشته معماری منظر و حوزه هنر و معماری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکاوی ادراک ایرانیان در مواجهه با طبیعت (مطالعه موردی، بررسی تولیدات علمی در رشته معماری منظر و حوزه هنر و معماری) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات شهر ایرانی اسلامی

تعداد صفحات :۱۳

چنین به نظر می رسد که رفتار انسان با طبیعت و به طور خاص گیاه، با اعتقاد انسان ها ارتباط مستقیم دارد. این مهم بر زندگی فردی و جمعی انسان، شکل گیری و مکان یابی و سازماندهی کالبدی و فضایی شهرها و مجتمع های زیستی تاثیر مستقیم داشته است. در این باره و مطابق با نخستین هدف پژوهش حاضر، تحقیق درباره سیر تاریخی مواجهه ایرانیان با طبیعت و تبیین جایگاه آن در زندگی ایشان انجام گرفته که با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و شامل دو بخش پیش و پس از اسلام است. مطابق با هدف دوم مقاله، دیدگاه دانشجویان و متخصصان معماری منظر به عنوان نماینده بخشی از جامعه معاصر فعال در این حوزه و با بررسی موضوع های تولیدات علمی ایشان مورد مطالعه قرار گرفته است. در این بخش از روش تحلیل واژگانی و محتوایی (مفهومی) استفاده شده و نتایج حاصل بیان کننده تغییر تدریجی جایگاه طبیعت در میان قشر هدف و گویای شکل گیری نگاه مادی- علمی به طبیعت در کنار نگاه ارزشی نزد آنان است. در تحلیل محتوایی پایان نامه ها، رویکردهای عمده، شامل باغ ایرانی و منظر اساطیری، مطالعه مناطق طبیعی، روش های حفاظت و احیای مناطق طبیعی، زیبایی شناسی طبیعت، بحران های محیطی شناسایی شدند که نماینده تمایلات فکری دانشجویان معاصر کشور هستند. در بخش مقاله ها نیز موضوع هایی نظیر نظم طبیعی و کیهانی، جهان مابعدالطبیعه، حضور عناصر طبیعی در معماری ایران، الهام ازگیاهان در طراحی معماری، نقش طبیعت در شکل گیری شهر، تاثیر سبزینگی بر سلامت روان، بررسی اسطوره های گیاهی در معماری معابد، سبزراه و پارک اکولوژیکی و طبیعت گرایی در هنر نقاشی و فرش استخراج شدند. با توجه به یافته های این پژوهش به نظر می رسد سه نگرش قداست گرا، نشانه گرا و علم گرا، از گذشته تا به امروز نسبت به طبیعت در ایران وجود داشته که سهم آنان متفاوت بوده است.

کلید واژه: معماری منظر، تفسیر منظر، طبیعت، دانش آموختگان معماری منظر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.