تاثیر عامل رویشگاهی جهت جغرافیایی بر کیفیت و کمیت روغن بادام وامچک (Amygdalus arabica Olivier) (مطالعه موردی رویشگاه کره بس استان چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عامل رویشگاهی جهت جغرافیایی بر کیفیت و کمیت روغن بادام وامچک (Amygdalus arabica Olivier) (مطالعه موردی رویشگاه کره بس استان چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عامل رویشگاهی جهت جغرافیایی بر کیفیت و کمیت روغن بادام وامچک (Amygdalus arabica Olivier) (مطالعه موردی رویشگاه کره بس استان چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عامل رویشگاهی جهت جغرافیایی بر کیفیت و کمیت روغن بادام وامچک (Amygdalus arabica Olivier) (مطالعه موردی رویشگاه کره بس استان چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عامل رویشگاهی جهت جغرافیایی بر کیفیت و کمیت روغن بادام وامچک (Amygdalus arabica Olivier) (مطالعه موردی رویشگاه کره بس استان چهارمحال و بختیاری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۴

باتوجه به نقش مهم مغز میوه های خشکباری در جلوگیری و کاهش بیماری های قلبی و سرطان و باتوجه به مصرف بالای آنها در کشورمان که برای تغذیه و سلامت انسان می تواند مفید باشد، در این پژوهش به بررسی درصد روغن و عناصر پرمصرف موجود در بادام وامچک (Amygdalus arabica Olivier) و تاثیر جهت جغرافیایی پرداخته شده است. این تحقیق در جنگل های منطقه کره بس استان چهارمحال و بختیاری انجام گردید و نمونه برداری از پایه های سالم و شاداب با بذردهی کافی در پنج طبقه قطر تاج شامل ۲، ۲.۵، ۳، ۳.۵ و ۴ متر انجام شد. در هر طبقه قطری تعداد ۵ اصله به صورت تصادفی از دو جهت اصلی شمالی و جنوبی به طور مجزا با ثبت موقعیت و وضعیت درختچه ها انتخاب شد. تمامی بذر تولیدی آنها جمع آوری و در کیسه های جداگانه به آزمایشگاه منتقل و در هر طبقه قطری ۱۰ گرم مغز بادام پس از خرد کردن به روش سوکسله روغن گیری و بعد عناصر پرمصرف موجود در کنجاله و اسیدهای چرب روغن اندازه گیری شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزارهای EXCEL و SAS استفاده شد. نتایج نشان داد که از نظر کمیت، مقدار روغن در جهت جنوبی ۱۵.۷۶% و در جهت شمالی ۱۴.۸۴% بود و این اختلاف از نظر آماری معنی دار شد. همچنین، بیشینه و کمینه درصد روغن بذر به ترتیب متعلق به طبقه قطری ۴ و ۲ متر با میزان ۱۸.۹۴ و ۱۰.۹۴ بود. از نظر عناصر پرمصرف، عناصر پتاسیم، فسفر و نیتروژن در جهت جنوبی بیشترین مقدار را داشتند، در حالی که میزان عنصر کلسیم در جهت شمالی بیشینه مقدار خود را داشت.

کلید واژه: بادام (Amygdalus arabica Olivier)، جهت جغرافیایی، کره بس، روغن، عناصر پرمصرف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.