شناسایی و کمیت سنجی برخی ترکیب های فلاونوئیدی در تعدادی از بیوتیپ های مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و کمیت سنجی برخی ترکیب های فلاونوئیدی در تعدادی از بیوتیپ های مرکبات دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و کمیت سنجی برخی ترکیب های فلاونوئیدی در تعدادی از بیوتیپ های مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و کمیت سنجی برخی ترکیب های فلاونوئیدی در تعدادی از بیوتیپ های مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و کمیت سنجی برخی ترکیب های فلاونوئیدی در تعدادی از بیوتیپ های مرکبات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۸

بیوتیپ های طبیعی واقع در کلکسیون ژرم پلاسم پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری کشور از ذخایر ژنتیکی باارزش در کشور است که شاید مناسب تازه خوری نباشند ولی قابلیت استفاده در صنایع فرآوری را دارند. به این منظور از میوه های ۱۶ بیوتیپ با کدهای ۶، ۸، ۱۵، ۲۱، ۲۴، ۲۵،۲۶، ۲۹، ۳۰، ۴۱، ۴۳، ۴۵، ۴۸، ۵۱، ۵۲ و ۵۳ از این کلکسیون در دو مرحله، ۶۰ روز پس از ۵۰% شکوفایی گل ها (بعد از ریزش خردادماه) و ۱۲۰ روز بعد از شکوفایی گل ها (آغاز بلوغ فیزیولوژی) نمونه برداری شد. علاوه بر اندازه گیری میزان فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی، مقداری ترکیب های فلاونوئیدی شامل هسپریدین، نارینجین، کوئرستین و کاتچین نیز اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین مقدار کاتچین و کوئرستین ۶۰ روز پس از ۵۰% شکوفایی گل ها و در بیوتیپ ۲۹ مشاهده شد. میزان هسپریدین و نارینجین در بین بیوتیپ ها روند متفاوتی داشت و بالاترین مقدار به ترتیب در بیوتیپ های ۴۳ و ۴۱ در ۱۲۰ روز بعد از گلدهی مشاهده شد. به طور کلی ظرفیت آنتی اکسیدانی طی رشد روند کاهشی داشت ولی بیوتیپ های ۶، ۲۹، ۴۳ و ۵۱ بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی را ۶۰ روز پس از گلدهی داشتند. بالاترین میزان فنل کل در مرحله بلوغ میوه ها مشاهده شد. بیوتیپ با شماره ۴۸ بالاترین میزان فنل کل را نسبت به سایر بیوتیپ ها نشان داد. به طور کلی بیوتیپ های ۲۹، ۴۱ و ۴۳ دارای قابلیت بالایی از ترکیب های فلاونوئیدی هستند که می توانند در برنامه های اصلاح ژنتیکی رقم و پایه، صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گیرند.

کلید واژه: ظرفیت آنتی اکسیدانی، بیوتیپ، فلاونوئید ها، فنل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.